Nieuwe Foundations HEMA

NIEUW BIJ HEMA: EEN FOUNDATION VOOR IEDERE TEINT. Van licht tot donker & stralend tot mat; meet your match!

Het vinden van de juiste foundation kan knap lastig zijn. Daarom introduceert HEMA nu vier nieuwe type foundations, die bijdragen aan een egale en matte huid, natuurlijke look en een perfecte dekking. De foundations zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor ieder huidtype en teint de juiste foundation!

Vier typen foundations.
Omdat HEMA weet dat elke huid en de gewenste verzorging hiervan anders is, worden er vier type foundations geïntroduceerd: de Skin protecting illuminating foundation, de Matt skin foundation, de Natural skin foundation en de Full coverage foundation.

Nieuwe Foundations HEMA.

Nieuwe Foundations HEMA

Stralend gezicht en ultieme bescherming.
De Skin protecting illuminating foundation (€7,50) heeft een superzachte structuur en lichtreflecterende pigmenten voor een langdurige en stralende look met een lichte tot gemiddelde dekking. De SPF30 in deze foundation helpt te huid te beschermen tegen invloeden van de zon. Ook fijn: door de vitamine E kunnen de werkzame stoffen in zowel je foundation als crème dieper in de huid doordringen om daar hun werk te doen. Deze foundation is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren: zo vind je altijd de foundation die bij je past.

Egale en matte huid.
De Matt skin foundation (€5,-) heeft niet alleen een zijdezachte structuur maar biedt ook een hoge dekking en een langdurig matterend effect op de huid. Ideaal voor de normale tot vette huid. Ook van deze foundation is er voor iedere teint één: hij is in er namelijk in tien verschillende kleuren.

Natuurlijke schoonheid.
Om de foundation moeiteloos te laten samensmelten met je huidtint, heeft de Natural skin foundation (€ 3,50) een ultra lichte textuur. Zo creëer je in een handomdraai een natuurlijk effect. Deze foundation heeft een lichte dekking en is verkrijgbaar in 4 kleuren.HEMA Full coverage foundation

HEMA Full coverage foundation

Bouw het op.
De Full coverage foundation is een 3-in-1 product: foundation, primer en poeder ineen. Deze foundation bouwt de laagjes op om de gewenste dekking te krijgen. Dit product is in vier kleuren te verkrijgen (€ 6,50).

HEMA Foundation drops

 

Foundation drops.
Ook heb je de mogelijkheid Foundation kleurdruppels (€4,-) toe te voegen; zo pas je de kleur van je foundation nog een beetje aan zodat deze perfect past bij jouw gezicht.

De nieuwe foundations zijn nu verkrijgbaar in alle HEMA-winkels en via Hema.nl.

XO Frieda.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *