WONDER ME FOUNDATION van PUPA Milano

Hoewel foundation het ideale product is om een perfecte huid te krijgen, gebruiken veel vrouwen het niet omdat ze bang zijn dat het te zwaar is en rimpels en fijne lijntjes accentueert met een maskerend effect. Na jaren van onderzoek en dankzij de modernste technologie weerlegt Pupa Milano dit idee met WONDER ME: de nieuwe foundation die lichtheid en natuurlijke uitstraling combineert met een buitengewoon perfectionerend effect.

WONDER ME FOUNDATION

PUPA WONDER ME FOUNDATION

Het geheim is het speciale micronetwerk van ultraflexibele filmvormers dat een lichtgewicht film creëert die lijkt op de huid. Deze technologische innovatie zorgt ervoor dat de textuur zich aanpast aan de expressieve bewegingen van het gezicht zonder rimpels te accentueren, waardoor het geschikt is voor meerdere leeftijdsgroepen. Het resultaat is een geperfectioneerde en egale huid met een volledig natuurlijke en frisse uitstraling. De houdbaarheid van deze foundation is ook geweldig. WONDER ME blijft ongelooflijk lang zitten: het is perfect bestand tegen water en vocht voor een vlekkeloze, lichtgewicht make-up gedurende de hele dag.

Voordelen

  • ONMIDDELLIJKE PERFECTIE Camoufleert onvolkomenheden zonder maskereffect! Dankzij de nieuwe combinatie van gecoate pigmenten en Spherical Fillers ziet de huid er glad en egaal uit, met een zichtbaar natuurlijk effect.
  • PERFECT LICHTGEWICHT Dankzij de high-tech emulgator is de textuur extreem licht en fris om aan te raken en aan te brengen. Het micronetwerk van ultraflexibele filmvormers creëert een lichtgewicht en onmerkbare film, versmelt onmiddellijk en geeft gewichtloze perfectie.
  • LONG-LASTING De speciale filmvormers garanderen extreme duurzaamheid.
  • WATERPROOF Perfect bestand tegen vocht en transpiratie.

Het resultaat

PUPA WONDER ME FOUNDATION

De teint ziet er onmiddellijk geperfectioneerd, glad en gezond uit, zonder maskereffect, en blijft de hele dag perfect zitten. Semi-matte afwerking – opbouwbare medium dekking.

De kleuren

PUPA WONDER ME FOUNDATION

De PUPA Wonder Me Foundation is verkrijgbaar bij Bella Milan en Makeup4all voor € 25,95 (30ml).

XO Frieda

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *