Je Persoonlijke Parfum

By Frieda maandag, september 12, 2016 2 , , , Permalink 10

Een nieuw concept in de parfumindustrie is dat de consument zelf haar of zijn eigen unieke parfum online kan creëren. Persoonlijk heb ik altijd mijn eigen parfum willen ontwerpen, hoe fantastisch is het om je eigen unieke geur te hebben met alleen maar geurnoten die jij lekker vindt. Ik ben altijd behoorlijk selectief wanneer het aankomt op parfums en ben vrij trouw aan bepaalde luchtjes. Ik houd van zware luchtjes die lekker lang blijven hangen, hele frisse geuren sla ik liever over. Wat ik heerlijke parfums vind zijn bijvoorbeeld J’adore van Dior en Black Opium van YSL.

Je Persoonlijke Parfum door Fragrance By Me.

Fragrance By Me 

Een tijdje geleden werd ik via social media aangesproken door het bedrijf Fragrance By Me om een eigen parfum te creëren. De parfums van Fragrance By Me zijn allemaal van de hoogste Franse kwaliteit en de flesjes zijn van Italiaans glas. 

Met een aantal van mijn favoriete geurnoten zoals Soft Floral Notes, Oriental en Spicy heb ik mijn eigen parfum samen met Fragrance By Me gecreëerd. 

Hoe het werkt.

Fragrance By Me

Via het online programma kan je aangeven welke parfums jij lekker vindt en welke geurnoten jij het liefst zou willen gebruiken. Nadat je het programma hebt doorlopen krijg je 3 testers thuis opgestuurd. Nummer 1 is de parfum die jij online hebt ontwikkeld, nummer 2 en 3 zijn varianten op jou parfum waarvan Fragrance By Me denkt dat die jou ook zullen aanspreken. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken uit de 3 testers kan je eventueel een een full size flesje van je eigen parfum bestellen. Het innovatieve online programma is heel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk, met een paar simpele stappen ben je er doorheen.

Jullie hulp.

Fragrance By Me

Ik heb nummer 1 gekozen, mijn eigen gecreëerde geur is een heerlijke elegante en spicy geur die je de hele dag ruikt.

Geurnoten;

 1. Soft Floral, deze geurnoot maakt mijn parfum elegant en een beetje poederachtig. 
 2. Oriental, deze geurnoot is vrij dominant, spicy en mysterieus. 
 3. Spicy, deze geurnoot geeft karakter en maakt mijn parfum warm en sensueel.  

Maar nu kom ik op een punt waar ik mijn lezers heel graag in zou willen betrekken. Ik wil graag mijn parfum lanceren en voorstellen aan mijn volgers. Hoe het flesje er uit moet komen te zien weet ik wel maar hoe mijn parfum moet gaan heten dat vind ik lastig. Hier heb ik jullie hulp bij nodig. Ik houd van simpele korte namen maar om het nu “Frieda” te noemen?? Laat een comment achter of stuur mij een mailtje. Degene die met de naam komt die ik ga gebruiken voor mijn parfum zal ik een full size flesje toesturen.  

Wil jij je eigen parfum creëren? Ga dan naar de website www.fragranceby.me en doorloop de stappen.

Wat zijn jouw favoriete parfums? Let me know XO.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

10
2 Comments
 • Lisette
  september 18, 2016

  Just me!

  • facebook-profile-picture
   Frieda
   september 19, 2016

   Dank je wel Lisette XO

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *