Boost je weerstand met Physalis

Hopelijk hebben jullie allemaal fijne Kerstdagen gehad! Op naar Oud & Nieuw.

Helaas werd ik vorig week ziek en was ik een paar dagen geveld door buikgriep (ik zal jullie de details besparen). Gelukkig een week voor de feestdagen en een aantal dagen voor ons weekendje weg, dus dat had ik ook weer gehad. Ik ben niet een fantastische fruiteter, maar ik neem wel iedere morgen een glas citroenwater, dat helpt je sowieso om de meeste verkoudheidsvirussen te ontlopen.

Het huidige druk-druk-druk tijdperk vergt veel van de mens. We komen tijd en slaap tekort en stress ligt op de loer. Allemaal factoren die je natuurlijke afweer nadelig beïnvloeden. Een heersend griepje of een verkoudheid heb je dan ook snel te pakken.

Het merk Physalis heeft nu voedingssupplementen die je immuunsysteem een boost geven. Gelukkig is het mogelijk je immuunsysteem met voedingssupplementen te versterken. Physalis heeft natuurlijke supplementen in het assortiment die elk op hun specifieke manier zorgen dat je gezond en weerbaar de winter doorkomt. Wanneer je geen fan bent van het innemen van supplementen heeft Physalis het Immunplex in druppelvorm.

Boost je weerstand met Physalis.

IMMUNITEIT IN EEN NOTENDOP:
Je immuunsysteem, dat ervoor zorgt dat je lichaam wordt beschermd tegen ziektekiemen, is verdeeld in:
• het aangeboren immuunsysteem (natuurlijke weerstand), dat je beschermt tegen schadelijke indringers als virussen en bacteriën.
• het aangeleerde immuunsysteem, dat specifiek reageert op één ziekteverwekker per keer, met behulp van antilichamen en immuuncellen.

Het immuunsysteem bevindt zich ondermeer in de huid, darmen, luchtwegen, witte bloedcellen, lymfestelsel en milt.

Kruidenboost.Physalis Echinacea forte
Physalis Echinacea forte is een krachtig biologisch complex dat bestaat uit drie plantenextracten, aangevuld met vitamine C en D3, selenium en zink. Deze combinatie geeft het immuunsysteem een flinke boost. Rode zonnehoed staat bekend als natuurlijk antibioticum. Astragalus is bekend uit de Chinese geneeskunde: het helpt tegen verkoudheid en weert ontstekingen. Cistusroos bestrijdt virussen op celniveau en werkt zowel preventief als verlichtend bij verkoudheid en griep.

Weerstand uit de bijenkorf.

Physalis Propolis forte
Physalis Propolis forte is een biologisch complex op basis van bijenproducten. Propolis is de wasachtige anti-bacteriële substantie die bijen zelf maken uit hars van boomknoppen. Hiermee maken ze de honingraten steriel en blijft het bijenvolk gezond. Koninginnengelei is een bijzondere voedingsstof die door de bijenkoningin en larven wordt gegeten en ze immuun voor ziektes
maakt. Verrijkt met vitamine C uit West-Indische kers draagt Physalis Propolis forte bij aan een goede werking van ons immuunsysteem zodat we ziektekiemen het hoofd kunnen bieden.

WEERSTANDSWEETJES
• Vrouwen hebben van nature een sterker afweersysteem dan mannen omdat zij een extra X-chromosoom hebben
• Lachen is gezond! Wanneer je plezier hebt, produceert je lijf endorfine. Dat ontspant en zorgt dat je minder stresshormoon aanmaakt
• Voldoende slapen (6-8 uur ) helpt bij het in stand houden van een goede afweer
• Een massage stimuleert de aanmaak van witte bloedcellen waardoor je ziekteverwekkers gemakkelijker bestrijdt

Supervitamine.

Physalis Organic-C
Physalis Organic C is opgebouwd uit extracten van biologisch geteelde Indische ganzenbes, camu camu en West-Indische kers die van nature hoge concentraties vitamine C bevatten.
Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem, helpt bij vermoeidheid, stimuleert de energiestofwisseling en verhoogt de ijzeropname. Deze natuurlijke antioxidant beschermt de cellen tegen schade door vrije radicalen en heeft een positieve werking op het zenuwstelsel. Let op: nierpatiënten mogen niet meer dan 200mg vitamine C per dag innemen.

Immunplex: vloeibare fytotherapie.Physalis HS Immuunplex
Physalis Herbal Synergies bestaan uit een combinatie van plantenextracten en heilzame essentiële oliën. Voor Immunplex is gebruik gemaakt van echinacea, hondsroos, zwarte els, zilverspar, bergbonekruid en tijm die ons immuunsysteem actief ondersteunen. Ook helpt het complex bij verkoudheden dankzij geranium- en zwarte populier extracten. De druppels zijn gemakkelijk in te nemen met wat water en ideaal voor mensen die niet houden van het innemen van tabletten en capsules.

Prijzen en verkrijgbaarheid:
Physalis Echinacea forte € 14,90 (30 tabletten)
Physalis Propolis forte Bio € 14,00 (30 tabletten)
Physalis Organic C Bio € 16,00 (30 tabletten)
Physalis Herbal Synergies Immunplex Bio € 16,00 (75ml)

Het Physalis assortiment is verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) en via www.hollandandbarrett.nl

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *