CATRICE Glitter Storm

Een sprankelende verschijning, met CATRICE!

Wie wordt er niet blij van wat extra glam in haar make-up look? Wij krijgen geen genoeg van glitter, glans en metallic! Beautyproducten met glitter- en glanseffecten zijn niet alleen de toptrend van dit seizoen, ze geven bovendien elke look dat beetje extra! Eind december lanceert CATRICE de Limited Edition Glitter Storm. Intense sprankeling ontmoet metallic glans in vier nieuwe producten. Dankzij de rijke kleuren en innovatieve glanstexturen is het heel gemakkelijk om expressieve make-up stijlen te creëren: glitter nuances benadrukken de ogen en lippen, terwijl de Gel Highlighter het gezicht een prachtige glow geeft.

CATRICE Glitter Storm.

GLITTER STORM LIQUID GLITTER LIPS.GLITTER STORM LIQUID GLITTER LIPS

C01 ThunderboltGLITTER STORM LIQUID GLITTER LIPS

C02 Roaring RedGLITTER STORM LIQUID GLITTER LIPS

C03 LusterGLITTER STORM LIQUID GLITTER LIPS

C04 Voltage

Glitterkus: De Limited Edition biedt vier vloeibare lipsticks met hoge dekking en een sprankelende finish. Voor iedereen die de lippen alle aandacht wil geven. De langhoudende formule verzekert je niet alleen van krachtige kleuren maar voelt ook prettig aan op de lippen. Extra bijzonder: als je de lippen samenperst, wordt het glittereffect versterkt!
Consumentenadviesprijs: € 4,59.

GLITTER STORM DAZZLE METAL.

GLITTER STORM DAZZLE METAL

C01 Dazzle on the Dancefloor

Oplichtend: Het oogschaduwpalet “Dazzle Metal” in de kleurversie “Dazzle on the Dancefloor” biedt kleurnuances variërend van nude en roze tot bestinten, bruin, zilver en goud. De tien hooggepigmenteerde kleuren bieden een variëteit aan effecten – van mat tot intens glimmend tot sprankelend: alles wat je nodig hebt voor een expressieve oogmake-up. De premium verpakking met gouden sterretjes heeft een spiegeltje en is een ideale partner voor onderweg.
Consumentenadviesprijs: € 6,99.

GLITTER STORM GEL HIGHLIGHTER.GLITTER STORM GEL HIGHLIGHTER

C01 Flashlight

Shine bright: De Gel Highlighter geeft het gezicht en het gebied rond de ogen een schitterende glans. De ultrafijne glansdeeltjes, die solo of bovenop de foundation kunnen
worden aangebracht, versmelten met de huid en geven haar een zachte glow.
Consumentenadviesprijs: € 4,99.

GLITTER STORM LIQUID LINER.

GLITTER STORM LIQUID LINER

C01 Flashlight

GLITTER STORM LIQUID LINER

C02 Eclectic Lilac

GLITTER STORM LIQUID LINER

C03 Midnight Blues

Kijk me aan: De Liquid Liner met een intense duo-chroom glans geeft een schitterende blik. De drie glansnuances kunnen solo of als topper op een kleurbasis worden aangebracht. Dankzij de langhoudende formule blijft het glittereffect gegarandeerd de hele avond zitten.
Consumentenadviesprijs: € 3,59.

 

De CATRICE Glitter Storm collectie is een Limited Edition en verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf eind december 2018 tot eind februari 2019.

XO Frieda

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *