Lancering nieuwe website Physalis + Winactie

Biologisch health & wellness kwaliteitsmerk Physalis begint het nieuwe jaar 2022 met een belangrijke stap: de lancering van de nieuwe Physalis website! Een bijzonder moment voor het merk dat niet alleen een zeer uitgebreid assortiment voedingssupplementen heeft, maar ook een prachtige lijn aromatherapie (met essentiële oliën, synergieën, pure plantaardige oliën, massageoliën, aromasprays, enz.) en natuurlijke producten ter verlichting van griep en verkoudheid. 

Physalis is een merk dat ik vaak gebruik, van collageen poeder voor mijn huid tot supplementen om mijn weerstand te boosten. Kies je voor Physalis dan ga je voor de bewuste en gezonde keuze. De voedingssupplementen van Physalis hebben een clean label. Producten met dit label bevatten geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen, lactose, toegevoegde suiker, zout, gist of gluten. De bewerking is minimaal en de producten zijn voorzien van een eenvoudige ingrediëntenlijst. De Physalis aromatherapie lijn bevat naast enkelvoudige oliën ook aromatische synergieën, hierin worden de krachten van verschillende oliën gebundeld. De essentiële oliën zijn 100% biologisch en van zeer hoge kwaliteit. Belangrijk om te weten is dat de oliën niet scheikundig zijn behandeld, niet gemodificeerd, niet versneden en niet verdund.

Lancering nieuwe website Physalis

Vanaf nu biedt Physalishealth.com online een scala aan overzichtelijke productinformatie, gezondheidstips, inspiratie, recepten en kennis. Allemaal ontstaan vanuit de passie van wat de natuur ons allemaal te bieden heeft. 

Winactie

Lancering nieuwe website Physalis

Om deze mijlpaal te vieren mag ik in samenwerking met Physalis een Power of Positivity Box verloten onder mijn volgers op Instagram. Deze box bevat een selectie van 5 Physalis Producten die je goed kunt gebruiken in de wintermaanden. 

Physalis Good Karma synergie – Power of Positivity

Laat de positieve energie vloeien met Physalis Good Karma, een combinatie van tien essentiële oliën. De verkwikkende geur geeft rust en positiviteit. Ideaal om te verstuiven, om te gebruiken in bad of tijdens een yoga sessie aan te stippen op je haarlijn, of om te mengen met olie voor een massage. 

Physalis Vitamine D3 forte – Winterzonnetje

Vitamine D wordt in de huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Nu de zon niet voldoende op onze huid schijnt is suppletie de aangewezen manier om voldoende vitamine D binnen te krijgen. Vitamine D is niet allee goed voor je weerstand, het zorgt ook voor een beter humeur. 

Physalis Jojoba Olie – Pure Schoonheid

Goudgele Physalis jojoba olie is een ideale drager voor essentiële oliën maar kan ook heel goed puur worden gebruikt om de lichaams- en gezichtshuid te verzorgen. Jojoba olie is hydraterend en regulerend, maakt de huid glad en is geschikt voor alle huidtypen. 

Physalis Detox+ – Clean It Up

Januari is de ideale periode om na alle feestelijkheden van december terug te keren naar een gezondere lifestyle. Na een detoxkuur keert de energie terug en straalt je huid van gezondheid. Physalis Detox+ is een complex van reinigende plantenextracten als mariadistel, artisjok, paardenbloem en berk die de lever en nieren ondersteunen bij hun reinigende werking. 

Physalis Good Night – Sweet dreams

Deze aromaspray met een synergie van 13 zorgvuldig geselecteerde ontspannende biologische essentiële oliën is ideaal om te verstuiven in de slaapkamer. Voor een verkwikkende nachtrust zodat je de dag weer vol energie aankunt. Bevat o.a. sinaasappel, lavendel, bergamot, geranium en ylang-ylang. 

Wat moet je doen om de Power of Positivity Box met de 5 Physalis producten te winnen?

Physalis Health

De winnaar maak ik dinsdag 1 februari 2022 bekend in mijn Instagram Stories.

Succes XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *