Boost je weerstand met Physalis Echinacea Forte

De overgang van de zomer naar de herfst en de winter gaat bij veel mensen vaak gepaard met een verkoudheid of zelfs griep. Bij gebrek aan zonlicht en het kouder wordende weer, is het belangrijk om je weerstand een boost te geven. Met gezonde voeding, veel bewegen in de buitenlucht, voldoende slaap, minder alcohol en meer water, ben je al op de goede weg. Daarnaast kun je op tijd starten met Physalis Echinacea supplementen, Echinacea heeft namelijk een positieve invloed op het immuunsysteem en de bovenste luchtwegen. Met de juiste voeding, inclusief vitaminen, mineralen, vezels en met de natuurlijk kracht van Echinacea houd jij nare virussen buiten de deur. Boost je weerstand met Physalis Echinacea Forte. 

Ik ben in deze natte koude maand begonnen met de keelpastilles en kruideninfusie. De keelpastilles zijn lekkere zachte gummies die je gemakkelijk mee kunt nemen en op ieder gewenst van de dag kunt innemen om je weerstand te ondersteunen. De kruidenthee biedt niet alleen een heerlijke zachte smaak, maar ook talloze voordelen voor je gezondheid en kan gemakkelijk in je dagelijkse routine worden opgenomen. Zoals bij de meeste thee, voeg ik hier ook graag een beetje honing aan toe. Echinacea, ook wel bekend als de zonnehoedplant, wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn immuunversterkende eigenschappen. Deze plant bevat actieve verbindingen die het lichaam helpen om zich te verdedigen tegen ziekteverwekkers. Het is geen wonder dat Echinacea een populaire keuze is bij mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke boost voor hun immuunsysteem.

Physalis Echinacea Forte

 

Echinacea Forte ruimt ziekmakende microben op in de bovenste luchtwegen voordat ze je verkouden maken. Mocht je toch verkouden worden, dan helpt Echinacea forte de verkoudheidsklachten te verlichten en het genezingsproces te verkorten. Met de natuurlijke kracht van Echinacea, aangevuld met onder meer vitaminen, mineralen en polyfenolen (groep van krachtige antioxidanten) kan jouw winter niet meer stuk!

Wereldwijd gezond met Echinacea

In een tijd waarin het belang van een goed werkend immuunsysteem centraal staat, is Echinacea een van de meest bekende en verkochte gezondheidsproducten ter wereld. Physalis Echinacea forte, voor de natuurlijke ondersteuning van de algehele gezondheid, is verkrijgbaar in verschillende vormen zoals tabletten, tincturen, siropen en kruidenthee. Ze bieden elk een natuurlijke en effectieve manier om het immuunsysteem te versterken en de gezondheid te verbeteren. Physalis Echinacea forte producten worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en zijn vervaardigd volgens strikte kwaliteitsnormen. Alle producten bevatten een geconcentreerde dosis Echinacea-extract voor een effectieve werking.

Je immuunsysteem zorgt ervoor dat je lichaam wordt beschermd tegen ziektes. Het bestaat uit twee systemen:

A – het aangeboren immuunsysteem ofwel je natuurlijke weerstand, dat je beschermt tegen schadelijke indringers zoals virussen en bacteriën.

B – het aangeleerde immuunsysteem: het systeem in ons lichaam dat specifiek reageert op één ziekteverwekker per keer, via o.a. antilichamen en immuuncellen.

 

Het immuunsysteem bestaat uit onder andere uit je huid, darmen, luchtwegen, witte bloedcellen, lymfestelsel en milt. Als je immuunsysteem optimaal werkt, krijgen ziektekiemen minder kans.

 

Physalis Echinacea forte tabletten

Echinacea forte is een krachtig complex met drie biologische plantenextracten, verrijkt met vitamine C, vitamine D3, vitamine K, selenium en zink, die het immuunsysteem ondersteunen. Rode zonnehoed (Echinacea purpurea) ondersteunt de natuurlijke afweer en bevordert het comfort van de bovenste luchtwegen. Het extract is bereid uit het geperste sap van de verse plant en bevat hoge concentraties aan polysacchariden die de immuunreactie versnellen en verbeteren door middel van ‘fagocytose’ waarbij lichaamsvreemde stoffen worden vernietigd. M-gard® is een gistextract boordevol bèta-glucanen die het immuunsysteem vanuit de darmen kunnen reguleren. Tot slot bevat Echinacea forte een extract van de cistusroos dat zeer rijk is aan polyfenolen die zowel een antivirale als antibacteriële werking hebben. Elke tablet bevat 200mg Echinacea purpurea extract, 125mg M-gard® en 125mg cistusroosextract. Consumentenadviesprijs: € 19,49 (30 tabletten).

Echinacea forte plantendruppels

Gemakkelijk te gebruiken zijn de druppeltjes van maar liefst twee biologisch geteelde Echinacea soorten: Echinacea purpurea (rode zonnehoed) én Echinacea augustifolia (rode zonnebloem). Samen ondersteunen deze plantendruppels de natuurlijke weerstand en de bovenste luchtwegen. De druppels werken niet alleen preventief tegen griep en verkoudheid maar ook om bijbehorende klachten te verzachten. Consumentenadviesprijs: € 13,99 (100ml).

Echinacea forte Siroop Bio

Deze keelverzachtende siroop bevat plantenextracten van rode zonnehoed, vlier en cistusroos die de luchtwegen verzachten en de natuurlijke weerstand ondersteunen. Consumentenadviesprijs: € 13,99 (150ml)

Echinacea forte Pastilles

De pastilles met rode zonnehoed, rode zonnebloem en acerola extract gebruik je als keelverzachtende pastille. De inhoud van de pastilles ondersteunt de natuurlijke weerstand dankzij echinacea en zeer goed opneembare vitamine C uit acerolabessen. Consumentenadviesprijs: € 5,99 (45g).

Echinacea forte Kruideninfusie

Wat is er heerlijker dan het drinken van een lekkere kop verwarmende, heilzame thee om jezelf te beschermen tegen verkoudheid. Echinacea forte biologische kruidenthee bevat rode zonnehoed, hibiscus, rozenbottel en vlierbloesem die de natuurlijke weerstand ondersteunen. Consumentenadviesprijs: € 4,09 (20 theezakjes).

Gebruik

Physalis adviseert de Echinacea siroop Echinacea plantendruppels en Echinacea forte tabletten niet te gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Gebruik voor kinderen wordt aangeraden in een lagere dosis vanaf zes jaar. Lees voor het gebruik de aanwijzingen op de verpakking.

Producent Echinacea forte

Physalis is overtuigd producent van Echinacea forte en staat 100% in voor de beste kwaliteit en productiemethoden. Hierbij wordt rekening gehouden met de volgende richtlijnen voor kwalitatieve Echinacea producten

  • De vorm (poeder, vloeistof e.d.) is minder belangrijk dan de kwaliteit van de plant en een zorgvuldig productieproces. Het meeste onderzoek wordt gedaan naar de vloeibare variant (tonicum).
  • Gecertificeerde biologische teelt van de Echinacea planten geeft de hoogste kwaliteit en effectiviteit.
  • De ideale samenstelling van Echinacea producten is een combinatie van de wortels, bladeren en bloemen van Echinacea purpurea met de wortels van de Echinacea augustifolia.
  • Preparatie van het verse sap behoort te gebeuren met vers plantenmateriaal van hoge kwaliteit, gestabiliseerd met 20-25% ethanol.
  • Droge poederextracten behoren idealiter gemaakt te worden met vers plantenmateriaal.

Echinacea is afgeleid van het Griekse woord Echinos (egel) wat verwijst naar de stekelige vorm van de bloem. De plant kan wel een meter hoog worden en houdt van de volle zon en kalkrijke grond. Tegenwoordig wordt de Echinacea purpurea overal ter wereld gekweekt. Onderzoek heeft aangetoond dat Echinacea infecties bestrijdt. De rode zonnehoed bevat pijnstillende infectiewerende en bloedzuiverende stoffen. Het doodt bacteriën en schimmels en verhoogt de algemene weerstand. Het wordt toegepast bij keelpijn, hoest, verkoudheid en griep. Het is ook zeer heilzaam bij een verlaagde weerstand die tot herhaaldelijke infecties leidt.

Conclusie

Het is belangrijk op te merken dat geen enkel supplement een gezonde levensstijl kan vervangen. Een uitgebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende slaap blijven essentieel voor welzijn. Echter, de Physalis Echinacea Forte producten kunnen een waardevolle aanvulling zijn, waardoor je je immuunsysteem een extra steuntje in de rug geeft.

Als je op zoek bent naar een natuurlijke en heerlijke manier om je immuunsysteem te versterken, overweeg dan zeker de Physalis Echinacea Forte producten. Het combineert de eeuwenoude kracht van Echinacea met moderne gemakken en kan een waardevolle aanvulling zijn op je dagelijkse gezondheid routine. Versterk je immuunsysteem en blijf volop genieten van het leven met Physalis Echinacea Forte.

Kijk voor meer informatie over alle Physalis producten op Physalis Health. Physalis is verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *