Biotona Chlorella Health en Beauty in je glas

By Frieda maandag, mei 8, 2023 0 , , , Permalink 0

Begrijp mij niet verkeerd, ik eet zeker niet alle dagen van de week gezond en ik ben dol op wijn. Maar sinds mijn operaties en restanten siliconen die nog in mijn lijf rondspoken, ga ik wel veel bewuster om met mijn lijf en gezondheid. Een van de populairste gezondheidstrends van dit moment is Chlorofyl Water, een drankje met chlorella poeder dat een boost geeft aan je gezondheid én de conditie van je huid. Maar wat is chlorella precies en welke voedingsstoffen zitten erin? Vanwege het indrukwekkende voedingsprofiel wordt Chlorella ook wel een superfood genoemd. Omdat het in poedervorm is, is het heel makkelijk in gebruik. Dagelijks drink ik het met water en citroen, soms roer ik het in de ochtend door mijn yoghurt. Ook is het een idee om chlorella toe te voegen aan je smoothie/vruchtensap of aan een gerecht zoals bijvoorbeeld soep. Biotona Chlorella Health en Beauty in je glas.

Biotona Chlorella

Chlorella is een knalgroene zoetwateralg en een rijke bron van voedzame plantaardige eiwitten en essentiēle vetzuren. Het bevat grote hoeveelheden chlorofyl (bladgroen) dat in staat is afvalstoffen aan zich te binden. Bladgroen bevat daarnaast vitamine B12 en foliumzuur, bèta-caroteen en mineralen als ijzer en magnesium. Chlorella ondersteunt de reinigende functie van de lever. Met dagelijks een glas Chlorofyl Water voel je je fris en energiek. Nog een belangrijk voordeel: je huid knapt er enorm van op.

Alle voedingsstoffen en reinigende eigenschappen van de chlorella microalg krijg je dagelijks met dit drankje binnen. Terwijl jij geniet van je dag, wordt er in je lichaam gewerkt aan je gezondheid, weerstand en inwendige reiniging. Dat voel je niet alleen, dat zie je ook aan je buitenkant! 

Huidproblemen

Als gevolg van bewerkte voeding, pesticiden, uitlaatgassen, chemische stoffen, milieuvervuiling en dergelijke, verloopt de afvoer van deze schadelijke stoffen niet altijd even goed. Vooral de lever heeft het hierbij flink te verduren. Opgehoopte afvalstoffen die worden opgeslagen in onze lichaamsweefsels, kunnen leiden tot ontstekingen. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de vorm van huidproblemen als gevoeligheid, rosacea, acne en eczeem. Chlorella ondersteunt de reinigende functie van de lever, zodat dit proces wordt afgeremd.

Zo maak je Chlorofyl Water:

Dit superfunctionele drankje maak je zo: doe één afgestreken eetlepel Biotona Chlorellapoeder en 1 à 2 theelepels citroen- sap in een (shake)beker met schroefdeksel. Voeg 300 ml koud water toe en enkele druppels (2-3) verkwikkende essentiële citroenolie (Physalis). Draai de dop goed vast, even flink schudden en direct opdrinken. Zo ben je klaar voor een nieuwe dag!

Tip: Vergeet niet de rest van de dag voldoende water te drinken; zo help je je lichaam afvalstoffen af te voeren.

Biologisch en zuiver

De chlorella-algen die Biotona gebruikt zijn onder streng gecontroleerde omstandigheden 100% biologisch gekweekt, zonder schadelijke toevoegingen zoals kleurstoffen en pesticiden. Na het oogsten worden de algen door middel van een ingenieus droogproces gedehydrateerd, zodat hun voedingswaarde behouden blijft. Daarna worden ze vermalen tot fijn poeder, dat zuurstofvrij en afgeschermd van het licht wordt bewaard. Dit is de puurste vorm van chlorella die je kunt vinden.

Clean Label en CO2Neutral®

De producten van Biotona en Physalis hebben een Clean Label. Dat betekent dat ze geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen, lactose, suiker, zout, gist of gluten bevatten. Ze zijn minimaal bewerkt en voorzien van een ingrediëntenlijst met een ondubbelzinnige en volledige vermelding van elk ingrediënt. Bovendien heeft KeyPharm het internationale CO2Neutral® label dat garandeert dat KeyPharm zijn lokale en globale klimaatimpact berekent, vermindert en compenseert.

PRIJS, VERKRIJGBAARHEID EN GEBRUIK

Biotona bio Chlorella Poeder Raw € 16,99 (200 gram). Biotona is o.a. verkrijgbaar bij Holland & Barrett, hollandandbarrett.nl.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *