De nieuwe tools van Intuition by Wilkinson verwijderen en shapen gezichtshaar

Ongewenste haartjes in het gezicht kunnen voor vrouwen een doorn in het oog zijn. Helaas rust er nogal een taboe op ontharen, zeker als het om gezichtshaar gaat. Intuition by Wilkinson wil hier verandering in brengen en introduceert drie nieuwe producten die het gemakkelijker maken om haartjes in het gezicht, de oksels en bikinilijn eenvoudig te trimmen. Zonder het ongemak van epileren of waxen. Met de multifunctionele trimmers en eyebrow shaper kun je haartjes pijnloos verwijderen en in de gewenste vorm shapen. Hiermee kan elke vrouw ongewenst gezichtshaar gemakkelijk trimmen. De nieuwe tools van Intuition by Wilkinson verwijderen en shapen gezichtshaar. 

De fijnste haartjes pijnloos verwijderen

De Perfect Finish 4 in 1 trimmer van Intuition is geschikt voor het voorzichtig ontharen van haartjes in het gezicht en op andere plekken van het lichaam waar de huid kwetsbaar is.  
Zelfs de allerfijnste gezichtshaartjes op de bovenlip, kin en wangen worden met deze trimmer gemakkelijk verwijderd. De Perfect Finish 4 in 1 heeft bovendien drie speciale opzetstukken voor de wenkbrauwen, oksels en bikinilijn. Met de wenkbrauwkam creëer je eenvoudig de look die je wil. Je bikinilijn kun je in 4 lengtes stylen. Op alle plekken blijft je huid blijft ook na het trimmen heerlijk zacht aanvoelen.

 

Gezichtshaar verwijderen zonder huidirritaties

Met de handzame Perfect Finish Facial Duo laat Intuition zien dat het ook voor vrouwen mogelijk is om gemakkelijk en pijnloos gezichtshaar te verwijderen. Deze speciale trimmer voor gezichtshaar haalt haartjes voorzichtig weg, zodat huidirritaties geen kans krijgen. De Perfect Finish Facial Duo kun je gebruiken voor het trimmen van al het gezichtshaar met het opzetstukje voor het gezicht. Met het precisie opzetstukje voor de wenkbrauwen verwijder je gemakkelijk kleine haartjes. Het apparaatje heeft een compact formaat, zodat je het gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen in je handtas. Zo is onzekerheid over ongewenst gezichtshaar op elke plek snel verleden tijd.

 

Laat je wenkbrauwen spreken

De Perfect Finish Eyebrow Shaper is een mesje dat door Intuiton speciaal is ontworpen om wenkbrauwen te stylen en shapen. De vorm van je wenkbrauwen laat je gezicht spreken. Met deze kleine mesjes wordt het wel heel gemakkelijk om zelf te bepalen hoe je je wenkbrauwen vormgeeft. Daarnaast haal je de kleine nieuwe haartjes er snel mee weg. Het was nog nooit zo easy om zelf je wenkbrauwen te stylen. Deze Perfect Finish Eyebrow Shaper wordt jouw nieuwe musthave!

Over Intuition by Wilkinson

Naast deze trimmers heeft Intuition by Wilkinson een groot assortiment scheersystemen voor jouw persoonlijke voorkeur. Vind jij het belangrijk om je huid optimaal te hydrateren? Kies dan voor de Intuition Complete. Dankzij de hydraterende Skin-Protect-Gel glijdt het mesje makkelijk over je huid en voorkomt huidirritaties. De 5 mesjes zorgen voor een intens glad resultaat. Gladgeschoren in je badkleding? De Intuition Complete Bikini is dé tool voor jouw bikinilijn. Liever een scheersysteem met scheerschuim in één? Dan is de Intuition 2-in-1 Sensitive Care iets voor jou: een scheersysteem dat zowel scheert en schuimt waardoor je geen aparte scheergel, scheerschuim of douchegel meer nodig hebt. Alle producten hebben bovendien een nieuwe look. Deze verpakking is recyclebaar en plasticvrij. Ook goed voor het milieu dus! De Intuition Sensitive Touch is een scheersysteem met 3 mesjes en een unieke wateractieve gel. Dit zorgt ervoor dat je zijdezacht kunt scheren, zonder irritatie op de gevoelige plekken zoals onder je armen en je bikinilijn.

Meer informatie over Wilkinson

Advies verkoopprijs Perfect Finish 4 in 1 trimmer: € 29,99

Advies verkoopprijs Perfect Finish Facial Duo: € 24,99

Advies verkoopprijs Perfect Finish Eyebrow Shaper: € 4,99

Verkooppunten: Kruidvat

Website: https://www.wilkinsonsword.com

 
XO Frieda
 
Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.
0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *