Benefit Precisely My Brow Pencil

Ik moet eerlijk bekennen dat ik lang niet altijd mijn wenkbrauwen aandacht geef. Ik vind ze namelijk al vrij aanwezig omdat ze donker zijn en het enige wat ik bijhoud is het epileren. Ooit heb ik ze een keer laten verven om die strakke lijn er in te krijgen maar dat vond ik echt veel te donker worden. Toch is het een feit dat wanneer ik ze zelf netjes inkleur het wel veel doet voor mijn gezicht, als het maar niet te dik is aangezet. Er zijn verschillende producten waar je je wenkbrauwen mee in model kunt brengen, maar persoonlijk vind ik een potlood met een dunne punt het fijnst werken met het natuurlijkste resultaat.  

Benefit Cosmetics heeft een wenkbrauwcollectie toegevoegd aan hun assortiment met maar liefst 13 nieuwe producten. Uit deze collectie heb ik één van de wenkbrauwpotloden getest.

Benefit Precisely My Brow Pencil.

Benefit Precisely My Brow Pencil

Van de verpakkingen en uitstraling van het merk Benefit kan je alleen maar blij worden. Ook dit is weer erg leuk vormgegeven. Het fijne van dit wenkbrauwpotlood is dat hij waterproof is zodat de kleur de hele dag mooi blijft zitten en je niet half ingetekende wenkbrauwen hebt tegen het einde van de dag. 

Benefit Precisely My Brow Pencil

Hoe leuk! Weer eens wat anders dan een normaal wenkbrauwpotlood. Dit potlood is er in 6 verschillende kleuren van heel licht bruin als je hele lichte wenkbrauwen hebt tot bruin/zwart. Kleur 1 en 2 zijn licht, 2 en 3 medium en 5 en 6 donker. Wanneer je zilveren strengen in je haar of helemaal je haar in de trendy kleur grijs hebt is het mooi om met de lichtste kleur (1) je wenkbrauwen in te kleuren en vervolgens met de donkerste kleur (6) strepen aan te brengen. 

Benefit Precisely My Brow Pencil

Aan de ene kant zit het wenkbrauwpotlood en aan de andere kant een borsteltje. De punt van het potlood is stevig en dun zodat je subtiele strepen kunt zetten. Dit potlood hoef je niet te slijpen, je draait het potlood omhoog uit het omhulsel. Onder het potlood zit een anti-slip rand zodat je het potlood goed kunt vasthouden. 

Benefit Precisely My Brow Pencil

Ik heb de kleur 3 medium maar ik kan de kleur 4 medium ook wel gebruiken omdat ik van nature een brunette ben en mijn wenkbrauwen daarom ook donker zijn. 

Conclusie.

Voorheen gebruikte ik een potlood van Maybelline maar dan is deze van Benefit toch wel van een heel andere kwaliteit. Waar die van Maybelline aan het einde van de dag behoorlijk vervaagt blijft deze van Benefit heel goed zitten. Het puntje van dit potlood is lekker dun en stevig, dat werkt heel fijn en makkelijk en het resultaat is natuurlijk. Met een lichte hand zet je strepen die op haartjes lijken.

De wenkbrauw collectie van Benefit Cosmetics is te koop bij Douglas.nl. Precisely My Brow Pencil is te koop voor € 26,50.  

Met welk product geef jij je wenkbrauwen een mooie vorm? Let me know XO.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *