4 producten voor de perfecte wenkbrauwen

Volle wenkbrauwen is de trend, maar wat als je dat van nature niet hebt? Of nog erger, dat je het van nature wel had, maar omdat vroeger dunne wenkbrauwen in waren je veel te veel geplukt hebt. Zo vaak dat de haren niet meer terugkomen!

Tegenwoordig kan je je wenkbrauwen heel mooi laten opvullen de salon. Denk aan verven, microblading (tattoo) of zelfs wenkbrauw extensions. Maar wat als je daar geen zin, tijd of geld voor hebt? Natuurlijk weten ze in de make-up wereld heel goed dat wenkbrauwen belangrijk zijn. Gelukkig zijn er daarom tal van producten waar je uit kunt kiezen en wat perfect bij jou past. 

 

 

 

De perfecte wenkbrauwen

Delilah Double Ended Eyebrow Groomer € 26,45.

Delilah Double Ended Eyebrow Groomer

 

Dit wenkbrauwen potlood gebruik ik zelf op het moment. De kleur is een beetje grijs/bruin en oogt heel natuurlijk. Met de fijne schuine punt kan je heel natuurlijk streepjes tussen je haartjes zetten. Door de zachte wasachtige formule geef je gemakkelijk een mooie strakke vorm aan je wenkbrauwen. Het product blijft de hele dag goed op zijn plek en is smudge-proof. 

Urban Decay Brow Blade € 21,45.

Urban Decay Brow Blade

Een bestseller van Urban Decay, verkrijgbaar in maar liefs 7 verschillende tinten. Met dit dubbelzijdige product kan je kiezen voor natuurlijk ogende wenkbrauwen of voor een dramatische wenkbrauw. Met de wasachtige potlood trek je strakke lijnen langs je wenkbrauw, met de stift creëer je de illusie van kleine haartjes en vul je je wenkbrauwen in. 

PIXI Brow Powder Palette € 21,45.

PIXI Brow Powder Palette

Dit product gebruikte ik dagelijks voordat ik de Delilah Eyebrow Groomer ging gebruiken. Het penseeltje heeft twee verschillende uiteinden, één voor strakke lijnen en de ander voor het invullen. Het palette bevat maar liefst 5 verschillende tinten en 1 nude tint om de wenkbrauwen boog extra te accenturen. 

Bobbi Brown Brow Shaper and Hair Touch Up € 23,45.Bobbi Brown Brow Shaper and Hair Touch Up

Misschien heb je al van nature volle wenkbrauwen en wil je ze alleen even iets in shape brengen. Dan is een wenkbrauwgel ideaal, eventueel met een tint. Deze van Bobbi Brown is er in 5 verschillende tinten. De geconditioneerde formule bevat tarwe-eiwit en provitamine B5.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *