essence Trend Edition “couldn’t care more!”

De ultiem verzorgde droomwenkbrauwen voor elke beautylover? Yes – met de essence Trend Edition “couldn’t care more!” die alles biedt wat je nodig hebt voor natuurlijke, mooie wow brows! Een goede voorbereiding is super belangrijk – de verzorgende wenkbrauwscrub verwijdert dode huidcellen. Shapen? Check! Met de eyebrow tweezer en het couldn’t care more! shape & shave trio is het nu makkelijk om onwillige haartjes te verwijderen. De after shape brow roller cooling & calming verkoelt en verzacht de huid na het plukken. Een extra portie verzorging? Graag! Omdat niet alleen je huid, maar ook je wenkbrauwen ervan houden om vertroeteld te worden. Het wenkbrauw serum zorgt voor dikke, voller ogende wenkbrauwen, de verzorgende fixing gel houdt ze in vorm en voedt ze tegelijkertijd met aloë vera extract, en het overnight brow mask herstelt de wenkbrauwen gedurende de nacht. Prachtige, dikke droomwenkbrauwen – we komen eraan!

Deze Trend Edition is verkrijgbaar van eind september tot eind oktober 2021.

Essence “couldn’t care more!”

1 PREP

CARING EYEBROW SCRUB

essence_caringeyebrowscrub

Een goede voorbereiding is essentieel voor een brow-mazing look. Met zijn milde, exfoliërende werking, verwijdert de verzorgende wenkbrauwscrub dode huidcellen van het gebied rondom de wenkbrauwen. Bovendien helpt de scrub om ingegroeide haartjes te verminderen. De prettige, crèmige textuur is verrijkt met castor- & zonnebloemolie en hydrateert zowel de huid als de haartjes. Het resultaat: de huid ziet er glad en verzorgd uit zodat de wenkbrauwen er op hun mooist uitspringen.

Adviesprijs: € 2,39// 01 Welcome To The Scrub-Club

2 SHAPE

EYEBROW TWEEZER

essence_eyebrow-tweezer_Image_Front-View-Closed_png

Koppige wenkbrauwen hebben geen schijn van kans! Dankzij de platte punt kan de EYEBROW TWEEZER elk individueel haartje pakken en deze met precisie verwijderen. Wenkbrauwfoutjes behoren hiermee tot het verleden. Zeg maar dag tegen teveel plukken en hallo tegen natuurlijke wenkbrauwen met karakter!

Adviesprijs: € 1,99

SHAPE & SHAVE TRIO

 

Met het couldn’t care more! shape & shave trio zijn perfect gevormde wenkbrauwen binnen handbereik. Deze slimme 3-in-1 tool dient als wenkbrauwkam, borsteltje en scheermesje tegelijk. Het kammetje separeert dunne wenkbrauwhaartjes voor het scheren, de scheermesjes zijn extra klein om bijzonder precies te kunnen shapen en worden beschermd door het kwastje dat kan worden gebruikt om de losse haartjes moeiteloos te verwijderen. Beautylovers kunnen het trio in hun handtas stoppen om alles wat ze nodig hebben voor gestyleerde wow-brows onderweg bij de hand te hebben.

Adviesprijs: € 2,99

AFTER SHAPE BROW ROLLER COOLING & CALMING

ESSENCE

Na het verwijderen komt de verzorging – de hydraterende brow roller verzacht de gestreste huid en helpt haar herstellen. Wacht een paar minuten na het plukken of scheren van de wenkbrauwen, breng dan aan op de droge en schone huid. Dankzij de metalen rollerball applictor voelt het aanbrengen van het hydraterende en kalmerende complex met hyaluronzuur, panthenol, aloë vera en maar zonder siliconen heerlijk koel aan op de wenkbrauw. De transparante gel wordt snel door de huid opgenomen, dus je hoeft het niet af te spoelen. Wij zorgen wel voor je, lieve wenkbrauw!

Adviesprijs: € 2,89

3 CARE

CARING EYEBROW FIXING GEL

essence_caringeyebrowfixinggel_

Nu de wenkbrauwen zijn verzorgd en in model gebracht, hoe zorgen we ervoor dat ze hun vorm behouden? Antwoord: met de couldn’t care more! caring eyebrow fixing gel. De spoolie applicator garandeert een supermakkelijke applicatie, maar dat is nog niet alles! De transparante gel fixeert niet alleen de wenkbrauwen, maar hydrateert ze ook dankzij aloë vera en panthenol.

Adviesprijs: € 2,39// 01 Brow Chikka Wow Wow

BROW SERUM

essence_browserum

Zijn je wenkbrauwen niet dik genoeg om te stylen? Geen probleem, want door regelmatig het couldn’t care more! wenkbrauwserum te gebruiken, zullen wenkbrauwen snel dikker en voller ogen. Het transparante serum bevat het actieve ingrediëntencomplex WIDELASH™ (gebruikt met toestemming van Sederma) en voedt de wenkbrauwen met panthenol, cafeïne en hyaluronzuur. Het fijne borsteltje maakt het makkelijk om het serum heel precies aan te brengen.

Adviesprijs: € 2,99// 01 Care-y On Growing

OVERNIGHT BROW MASKessence_overnight-brow-mask

Onze wenkbrauwen hebben veel te verduren tijdens het stylen en verdienen daarom wel een extra portie verzorging en herstel. Breng heel eenvoudig ‘s avonds het overnight brow masker met aloe vera, panthenol en castorolie aan en kijk uit naar prachtige, herstelde wenkbrauwen. Het masker hydrateert en verzorgt de fijne wenkbrauwhaartjes – voor prachtige wenkbrauwen de volgende morgen!

Adviesprijs: € 2,99

XO Frieda

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *