UNG COSMETICS Wow brows

Say Wow to fluffy wenkbrauwen met de nieuwste collectie van UNG Cosmetics. Dit mooie make-up merk belooft ons geweldige fluffy wenkbrauwen in 2021! Wenkbrauwen zijn ieders visitekaartje. Met goede producten creëer je jouw signature brows en zul je altijd trendy zijn. De wenkbrauw-collectie van UNG Cosmetics bestaat uit meerdere multifunctionele producten. Wenkbrauwen zijn bepalend voor de expressie van je gezicht. Dus kies jouw perfecte kleuren en ga voor happy brows!

Wow brows

TIP VAN DE EXPERT: CLAUDIA BRYSON – UNG COSMETICS

Getekende wenkbrauwen zijn voorbij. Het nieuwe jaar staat in het teken van fluffy, volle en verzorgde wenkbrauwen. Maar hoe weet je welke wenkbrauwen bij jouw gezicht passen? Daar heb ik een aantal beautygeheimen voor, die ik graag met je deel.

Welke wenkbrauw bij welke gezichtsvorm?

Ovaal gezicht Doel: gezichtsvorm behouden. Zachte vloeiende lijn wenkbrauw.

Rond gezicht Doel: gezicht optisch langer doen lijken. Een rechte boog met scherpe hoek.

Vierkant gezicht Doel: gezicht er zachter uitlaten zien. Hoge boog, licht ronde wenkbrauwen.

Lang gezicht Doel: doorbreken van een lang gezicht. Rechte platte wenkbrauw.

Hartvormig gezicht Doel: zachter maken van het gelaat. Lage en volle licht ronde wenkbrauwen.

Diamantvormig gezicht Doel: harde lijnen proberen te doorbreken. Schuin recht omhoog, rechte wenkbrauwen.

 

De UNG Cosmetics Wow brows producten

EYEBROW PENCIL – GEDEFINIEERDE LOOK € 14,50UNG EYEBROW PENCILOm de wenkbrauwen vorm te geven kun je een wenkbrauwpotlood gebruiken. De Eyebrow Pencils van UNG Cosmetics zijn verkrijgbaar in drie verschillende tinten. Hiermee kun je heel nauwkeurig werken en de wenkbrauwen eventueel ook opvullen door het zetten van kleine ‘haarstreepjes’. De wenkbrauwen zien er strak en gedefinieerd uit! Kleuren: BLACK, BROWN, GREY

EYEBROW POWDER – VOLUMNIEUZE BOGEN € 17,50UNG EYEBROW POWDER

Wenkbrauwpoeders zorgen voor volle wenkbrauwen en zijn eenvoudig aan te brengen. De Eyebrow Powders van UNG zijn verkrijgbaar in zes mooie, natuurlijke tinten, om zo jouw perfecte kleur te vinden. Kleuren: BLACKLIGHT, BROWN, DARK, GREY, LIGHT- AND WARM-BLOND

EYEBROW BRUSH ANGLE SHAPED € 10,50UNG EYEBROW BRUSH ANGLE SHAPEDDe professionele kwasten van UNG worden gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen. De penselen hebben een houten steel en een metalen afwerking. Geschikt voor het aanbrengen van kleur op de wenkbrauwen, om te definiëren of in te kleuren. De schuine punt zorgt voor een professionele applicatie. Haarsoort: marterhaar.

COVER IT CONCEALER – MOEITELOOS STRAK € 17,90UNG COVER IT CONCEALER

Met de cover it concealer van UNG Cosmetics, maak je binnen een hand omdraai moeiteloos strakke wenkbrauwen. Kies voor een concealer in één tint lichter, voor een liftend effect. Kleuren: BEIGE, CAMEL, DEEP-BROWN, GREEN-COVER-UP, MEDIUM-BEIGE, OLIVE-BEIGE, ORANGE, PALE-BEIGE, SUNNY-BEIGE, TOFFEE, YELLOW

PERFECT EYES COMPACT EYESHADOW – MULTIFUNCTIONEEL € 17,50

UNG PERFECT EYES COMPACT EYESHADOW

De Perfect Eyes Compact Eyeshadows zijn geperste poeders verkrijgbaar in 100+ kleuren! De oogschaduws zijn dankzij het hoge pigmentgehalte zeer kleurintensief. Daarnaast kunnen ze multifunctioneel ingezet worden, zelfs als wenkbrauw highlighter! Het product kan zowel nat als droog worden aangebracht. Wil je een intenser effect? Breng het product dan aan met een vochtig penseel.

EYESHADOW/CAMOUFLAGE BRUSH – OVAL € 14,90UNG EYESHADOW/CAMOUFLAGE BRUSHDe professionele kwasten van UNG worden gemaakt van dé beste kwaliteitsmaterialen. De penselen hebben een houten steel en een metalen afwerking. De eyeshadow/camouflage brush – oval is een plat, synthetisch penseel, voor het aanbrengen van oogschaduw of camouflage producten. Geschikt voor crème, water, poeder en vloeibare producten. De kwast is ovaal van vorm en heeft een synthetische vezel.

UNG Cosmetics is verkrijgbaar bij de betere schoonheidssalon, kapper en op www.ungcosmetics.com.

XO Frieda

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *