Opgemaakt november 2016

Black Friday en Cyber Monday zitten er helaas weer op. Hopelijk heb je nog wat leuks kunnen kopen met lekker veel korting.

Vandaag is het tijd voor een opgemaakt artikel, afgelopen maand zijn er een aantal van mijn favoriete producten opgegaan zoals de Batiste droogshampoo’s en de Porefessional primer van Benefit Cosmetics. Ook heb ik een aantal producten opgemaakt die ik heb getest en die ik zeker nog een keer zal aanschaffen zoals de All-In-One Egg Mellow Cream van Too Cool For School. 

Opgemaakt november 2016.

Opgemaakt Beautyproducten november 2016

  • De reinigingsdoekjes van demak up zijn heel vochtig en mild voor je huid. Verwijderen grondig alle make-up en zijn vooral fijn om je oogmake-up mee te verwijderen. Deze variant is speciaal voor een droge en gevoelige huid. 

Demak Up reinigingsdoekjes zijn te koop bij Bol.com voor € 3,49 (25 stuks). 

  • Wanneer je eind dertig bent dan concentreer je je steeds meer op anti-aging producten. Deze reinigingsdoekjes van L’Oréal zijn voor de wat rijpere huid en bevatten vitamine C.

L’Oréal Age Perfect reinigingsdoekjes zijn te koop bij Bol.com voor € 5,49 (25 stuks). 

  • Egg Mellow Cream is van het Koreaanse merk Too Cool For School en zit in een handige verpakking met pompje. Dit is een hele fijne crème die ik graag gebruik als slaapmasker. De crème zit vol met collageen en zorgt voor een jonger uitziende huid. De crème is een ware multitasker want je kunt hem gebruiken als een serum, moisturizer, oogcrème en als slaapmasker. Het is sterk verrijkt met eigeel extract om je huid te voeden. Geschikt voor alle huidtypes.

Egg Mellow Cream is te koop bij Sephora.com voor $ 36,00 (50 gram).

  • Geen goedkoop product maar met deze oogcrème van Clarins heb ik wel een half jaar gedaan. De oogcrème heeft een liftend en versteviging effect op de huid en vult rimpels op. Niet alleen onder je ogen te gebruiken maar ook op je oogleden voor wakkere uitstraling. 

Clarins Super Restoratice Total Eye Concentrate is te koop bij Douglas.nl voor € 64,90 (15ml).

  • Ik wel eens een artikel geschreven over gezonde deodorants, of met andere woorden deodorants zonder Aluminium. Het merk Lavanila heeft 6 verschillende deodorants waarvan ik de Vanilla Grapefruit heb opgemaakt. De beste natuurlijke deodorant die ik ooit geprobeerd heb en die ook nog eens lekker ruikt.  

Lavanila The Healthy Deodorant is te koop bij Sephora.com voor $ 14,00 (50gram).

  • De Batiste Blonde gebruik ik al heel lang, review hier. Deze droogshampoo heeft een vleugje kleur speciaal voor blond haar en is er ook in een donkere variant. Geeft volume en ruikt net als alle andere Batiste droogshampoo’s erg lekker.  
  • Over de Batiste Oriental heb ik pas een review geschreven. Deze variant heeft een warme Oriental geur, geeft volume aan je haar en absorbeert oliën.

Batiste Oriental is te koop bij Douglas.nl voor € 4,50 (200ml). 

  • Mijn favorite primer heb je misschien al wel eens keer in mijn Instagram Stories voorbij zien komen. Verkleint de poriën, vermindert fijne lijntjes en zorgt voor een matte en zachte huid. Bevat siliconen zodat je makeup beter hecht aan je huid en vitamine E dat huidveroudering tegen gaat.

De Benefit POREfessional primer is te koop bij Douglas.nl voor € 34,00 (22ml).

Als laatste product heb ik de Murad Rapid Collagen Infusion opgemaakt. Ook weer zo’n fijn anti-aging product dat helaas niet goedkoop is. Hyaluronzuur vermindert fijne lijntjes en collageen aminozuren hebben een liftend effect. 

Murad Rapid Collagen Infusion is te koop bij Lookfantastic.com voor € 78,45 (30ml).

Dat waren alle producten die ik de afgelopen maand heb opgemaakt. Ik wil eens een drooghampoo proberen van een ander merk dan Batiste, iemand tips voor fijne droogshampoo’s?

Let me know XO. 

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *