Opgemaakt Beauty Mei 2017

Heb jij ook zoveel beautyproducten? En maak jij alles echt helemaal op? Of heb jij overal half lege flesjes, potjes en tubes staan? Ik was er nooit zo goed in maar het afgelopen jaar maak ik bewust producten tot de laatste drup op. Ruimt ook lekker op in je badkamerkast.

Mijn laatste opgemaakt blogpost is al weer een tijdje geleden (januari van dit jaar). Daarom laat ik vandaag weer een keer zien wat ik allemaal heb opgemaakt aan beautyproducten. Dit keer zijn er afgelopen maand zeer gevarieerde producten opgegaan, van huid- en haarverzorging tot aan een wimperserum en parfum.   

Opgemaakt Beauty Mei 2017.

Haarverzorging.

Haarverzorging

 • Revlon Uniq One Hair Treatment. Ik ben gek op leave-in conditioners en deze Lotus Flower variant houdt mijn haar gezond en ruikt geweldig. Review lees je hier. Te koop bij Bol.com.
 • Drybar Detox Dry Conditioner. Geen dry shampoo maar een dry conditioner, een product wat ik zeker weer zou kopen. Gebruik het op droog haar voordat je je haren gaat föhnen. Review lees je hier. Te koop bij Sephora.com.
 • Got2B Fresh and Fabulous Dry Shampoo Volume. Van deze nieuwe droogshampoo zijn er 4 verschillende varianten waarvan ik de Volume het fijnst vind. De verpakking zit er super leuk uit maar de droogshampoo haalt het wat mij betreft niet bij de Batiste varianten. Te koop bij Drogisterij.net.
 • Revlon Uniq One Dry Shampoo. Een fijne droogshampoo die geen witte waas achterlaat (ideaal voor donker haar). Deze droogshampoo verfrist je haar en geeft tegelijkertijd behoorlijk veel stevigheid. Review lees je hier. Te koop bij Bol.com.

Huidverzorging.

Huidverzorging

 • L’Occitane Shea Butter Cleansing Foam. Dit is de nieuwste gezichtsreiniger van L’Occitane en hij is heerlijk. Heeft een romige textuur en gaat licht schuimen op je huid. Je huid is schoon en voelt zijdezacht. Review lees je hier. Te koop bij Douglas.nl.
 • Sephora Collection Instant Hydrogel Eye Mask Depuffing & Moisturizing. Het masker doet echt zijn werk, geeft een heldere rustige oogopslag en een gehydrateerde huid rond de ogen. Ik vind alleen een masker dat helemaal over je ogen gaat niet zo handig, ik heb liever pads die alleen onder mijn ogen zitten. Te koop bij Sephora.com.  
 • *Alpha-H Liquid Gold 24 Hour Moisture Repair Cream. Ik ben een Alpha-H fan en deze luxe allround dag- en nachtcrème is heerlijk. Bommetje vol met actieve ingrediënten die huidveroudering en zonschade bestrijden. Review lees je hier. Te koop bij Alpha-H.nl
 • Een sample van de Starskin 7-in-1 Miracle Skin Mask. 7 Stappen huidverzorging in 1 masker voor in de ochtend. Perfect na een korte nacht of voor op reis. De pads hebben 2 werkende kanten, de voorkant exfolieert, masseert en verheldert de huid, de achterkant is een serum, masker en primer zodat je daarna direct je makeup kunt aanbrengen. Na gebruik van dit sample ga ik zeker een potje kopen, daarin zitten 20 pads. Te koop bij Douglas.nl
 • Garnier SkinActive Purifying Oil-Free Cleansing Towelettes. Deze kocht ik in Amerika bij de Walmart en is volgens mij niet te krijgen in Nederland. De doekjes bevatten Charcoal (houtskool) dat vuil als een magneet aantrekt. Ideaal voor een gecombineerde of vette huid. 

Divers.

Opgemaakt Beauty

 • Mijn favoriete Hugo Boss geur voor vrouwen is The Scent. Een hele vrouwelijk en sensuele geur die niet te zwaar is. Ik heb hier nog een klein flesje van voor in mijn handtas. Een lekker geurtje voor aankomende zomer. Te koop bij Douglas.nl.
 • *Aphro Celina Eye Lash Serum. Ik geloofde nooit echt dat wimperserums zouden werken, maar ik had het mis. Ik heb al weer een nieuw wimperserum in gebruik. Je wimpers worden langer en voller, maar je moet het wel blijven gebruiken. Het effect is niet blijvend. Te koop bij Bol.com
 • Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation. Deze foundation is heel fijn en geeft een natuurlijke dekking. Bevat SPF 15, voor mij een must in een foundation. Ik heb de kleur Light Sand opgemaakt. Review lees je hier. Te koop bij Sephora.com.

Dat waren al mijn beautyproducten die ik heb opgemaakt, XO Frieda. 

Producten met een * heb ik opgestuurd gekregen.

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *