Beauty producten over de hele wereld vind je bij Zalando Beauty

Ben jij ook zo blij met de gigantische online beauty afdeling van Zalando? Voor de echte beauty-lovers is dit ideaal, je favoriete beauty en make-up artikelen kan je nu tegelijk met je nieuwe trendy outfit shoppen. Zalando wil het haar klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun eigen stijl en individualiteit uit te drukken, en een beautyassortiment sluit daar vanzelfsprekend bij aan.

In totaal heeft Zalando Beauty meer dan 8500 verschillende producten om te ontdekken. Dit is onder andere onderverdeeld in skin care, make-up, Korean beauty, sustainable, men en accessoires. Om deze merken alvast wat beter te leren kennen zijn een aantal favoriete producten van Pamela Wade-Lehman hieronder uitgelicht. Dit en nog veel meer beauty vind je via zalando.nl.

Head of beauty Pamela Wade-Lehman is een echte beauty lover. ”Ik gebruik al zo lang als ik me kan herinneren beauty producten. Ik ben echt gefascineerd door de mogelijkheden die schoonheidsproducten bieden: verbeteren, beschermen en transformeren.”

Zalando Beauty

Een greep uit de favoriete producten van Pamela Wade-Lehman.

Egyptian Magic
Highlight: All Purpose Skin CreamEgyptian MagicEen natuurlijke huidcrème gemaakt van zes van de meest krachtige vochtinbrengende en helende ingrediënten van de natuur. Vervaardigd in een uniek proces, gebaseerd op een formule die duizenden jaren geleden in het land van de farao’s is ontwikkeld. Het resultaat is een luxe crème met hydraterende en voedende eigenschappen.

 

Lowengrip
Highlight: Dry Volume SprayLowengrip Dry Volume SprayEen kleurloos droogpoeder voor meer volume, vorm en natuurlijke beweging. Het perfecte finishingproduct dat de voordelen van een stylingpoeder met dat van een haarlak combineert. De producten van Löwengrip worden gekenmerkt door effectiviteit en behoedzaamheid.

 

Meet: The Balm
Highlight: Betty Lou-Manizer HighlighterThe Balm Betty Lou-Manizer HighlighterBronzer, highlighter en oogschaduw in één product. Betty-Lou Manizer® geeft het gezicht een sunkissed glow. De zijdezachte textuur flatteert de huid en zorgt voor een bijzonder gelijkmatige finish. De geïntegreerde spiegel is perfect geschikt voor touch-ups onderweg.

 

Meet: Anatomicals
Highlight: Pillow SprayAnatomicals Pillow SprayDe kussen-spray van Anatomicals, met kalmerende lavendel-essences, kan helpen om een goede nachtrust te bevorderen. Het wordt op de kussens gesproeid voor het slapen gaan en kan zo zijn heilzame, ontspannende aroma op de beste manier ontvouwen.

 

Meet: Sand&Sky
Highlight: Face MaskSand&Sky Face MaskHet Pink Clay-masker uit Australië ontgift de huid en verheldert de teint. De doeltreffende 4-in-1 formule van het masker, spant de huid aan en zorgt onmiddellijk voor een matte, stralende teint. Incl. handige opbrengkwast.

Kijk voor het gehele beauty assortiment op Zalando Beauty.

XO Frieda 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *