Batiste Dry Shampoo Light & Blonde

In mijn opgemaakt blogpost van afgelopen september hebben jullie waarschijnlijk al wel gemerkt dat ik een groot fan ben van droogshampoo’s en dan vooral de droogshampoo’s van het merk Batiste, deze geven je haar lekker veel volume en je haren wassen kan je gemakkelijk nog 1 of 2 dagen uitstellen. Het merk Batiste is bij mij ten eerste favoriet omdat deze droogshampoo’s je haren ongelooflijk lekker laten ruiken en ten tweede omdat ze mijn blonde haren, naast lekker veel volume, weer een frisse gloed geven. Juist dat laatste heeft Batiste verder ontwikkeld met hun nieuwe droogshampoo Light & Blonde, speciaal voor blondines, die afgelopen september is toegevoegd aan hun assortiment.

Batiste Dry Shampoo Light & Blonde.

atiste Dry Shampoo Light & Blonde

De Light & Blonde droogshampoo komt uit de serie a hint of colour, net als de populaire Dark & Brunette. Vooral in de UK en de USA is het merk Batiste erg populair en daar is uit dezelfde serie ook nog de droogshampoo Medium & Brunette verkrijgbaar. Waar andere droogshampoo’s een witte waas achter laten op je haar, die je uiteraard helemaal uit kunt borstelen zodat er alleen nog een volle bos haar overblijft, gaat deze droogshampoo een stapje je verder. Aan deze droogshampoo zijn namelijk kleurpigmenten toegevoegd die perfect past bij alle blonde haartinten.

Batiste Dry Shampoo Light & Blonde

Het absorbeert de natuurlijke oliën in je haar zodat je haren er weer fris en schoon uit zien.  

Voor & Na.

Batiste Dry Shampoo Light & Blonde

Batiste Dry Shampoo Light & Blonde

Jaaaa lekker veel volume en een frisse gloed. Ik til een paar plukken haar op en spray de droogshampoo ongeveer 30cm vanaf de haarwortel, vervolgens masseer ik het door mijn haren met mijn vingers en voila. Voor nog meer volume kan je als laatste stap je haar föhnen.  

Conclusie.

Batiste US #BatisteStyleIk ben van nature een brunette en wanneer ik een beetje uitgroei heb is deze nieuwe droogshampoo ideaal om dat te verbloemen, het maakt mijn haar mooi helder van kleur en zorgt er voor dat beginnend uitgroei minder opvalt. Ook deze droogshampoo stelt, net als de andere varianten van Batiste, niet teleur wanneer het aankomt op het geven van volume aan je haar. Ik gebruik de droogshampoo zelfs op mijn schoon gewassen haren omdat het mijn haar een enorme volume boost geeft waardoor mijn haren de hele dag goed in model blijven zitten. Ohh ja en mijn haren ruiken de hele dag heerlijk fris.     

Batiste droogshampoo is te koop bij Drogisterij.net vanaf € 4,98 (200ml).

De nieuwe Batiste Light & Blonde is verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat filialen en online via www.kruidvat.nl.

Wat is jou favoriete Batiste droogshampoo? Let me know XO.

Deze blogpost bevat een product die ik heb ontvangen.

1
2 Comments
 • Aboutsbstyle
  november 19, 2015

  Ik ben ook zo een fan van batiste, ik snap helemaal wat je ermee bedoelt. Liefs soraya

  • facebook-profile-picture
   Frieda
   november 20, 2015

   Ik kan niet meer zonder Soraya. XO

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *