Batiste Oriental Droogshampoo

Waan jij je graag in Oosterse sferen? Dan zal de fruitige aroma van de Batiste Oriental droogshampoo je zeker bevallen. Batiste lanceerde de Oriental variant in de zomer van 2015 als een limited edition maar zit vanaf nu in het vaste assortiment vanwege het grote succes. Batiste is niet alleen de nummer 1 droogshampoo in de UK maar het is ook mijn favoriet. 

Droogshampoos zijn niet bedoeld als vervanging van normale shampoos maar om een wasbeurt uit te stellen waar je geen tijd en/of zin hebt. Ook is het een ideaal product wanneer je, net als ik, niet zo dol bent op haarlak in je haren maar toch meer body en volume wilt creëren. 

Batiste Oriental Droogshampoo.

Batiste Oriental Droogshampoo

Zoals alle Batiste droogshampoos heeft ook de Oriental een trendy print design. De droogshampoo heeft een inhoud van 200ml.

Batiste Oriental Droogshampoo

Op de catwalk blijft het verre Oosten van invloed dus met deze warme Oriental geur ben jij helemaal trendy. 

Conclusie.

Batiste droogshampoos geven direct volume en body aan het haar. Ze absorberen oliën en je haren ruiken weer heerlijk fris. Batiste Oriental heeft een lichte en zoete aroma van appel, jasmijn, kokos en sandelhout. De geur is niet heel sterk maar ik vind het wel erg lekker. Voor blonde haren is een droogshampoo helemaal perfect want het licht je haren een beetje op. Alle droogshampoo varianten zijn ook uitstekend geschikt voor donkere haren, een kwestie van goed uitborstelen. Vind je dit als brunette toch niet zo fijn werken dan is er ook een variant speciaal voor donker haar.

Batiste Oriental is te koop bij Douglas.nl voor € 4,50 (200ml).

Welke Batiste Droogshampoo is jouw favoriet? Let me know XO.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *