De leukste pretparken in Nederland

By Frieda woensdag, januari 22, 2020 0 , Permalink 0

Over een aantal weken ga ik weer heerlijk met mijn gezin naar mijn favoriete plek op aarde, Florida. Een staat die ook bekend staat om haar vele pretparken. Ieder jaar gaan we wel een dag naar een park van Disney of Universal, het blijft leuk!

Ook staat Disneyland Parijs elk jaar op ons lijstje, iedere maand november pakken we de auto naar Parijs. Het park in kerstsferen te zien is magisch, de vuurwerkshows zijn geweldig en alles is zo mooi versierd.

 

 

Pretparken in Nederland

Pretparken

Maar voor een leuk pretpark hoef je ons landje helemaal niet uit. Nederland heeft zelfs behoorlijk veel pretparken, voor oudere kinderen een park vol achtbanen zoals Walibi en voor de kleintjes bijvoorbeeld het Sprookjeshof.

Wij wonen niet heel ver bij de Julianatoren vandaag, toen mijn kinderen jonger waren was dit een ideaal pretpark, niet te groot en heel veel leuke attracties. Inmiddels zijn mijn kinderen echte “daredevils” en willen ze alleen nog maar over de kop en kan een achtbaan niet hard genoeg! Persoonlijk vind ik Hellendoorn en de Efteling heel erg leuk om met mijn gezin heen te gaan. Ik ben ook zo’n moeder die mee gaat in iedere attractie!

De-Efteling-pretpark

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur, een perfecte gelegenheid voor een bezoekje aan een leuk pretpark en te genieten. Een bezoek aan een pretpark staat garant voor een leuke dag voor jong en oud. Ben je nog niet helemaal zeker waar je precies heen wilt, kijk dan op Pretparken in Nederland, hier vind je informatie over heel veel pretparken. De site is onderverdeeld in een aantal landen, waaronder Nederland. Per land is er een overzicht van pretparken, waar je per pretpark handige informatie vindt inclusief een filmpje. 

Welk pretpark bezoek jij graag?

XO Frieda

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *