Tweezerman Wimperkruller en Pincet

Iedereen kent het merk Tweezerman van hun goede pincetten, maar Tweezerman heeft ook verschillende wimperkrullers op de markt gebracht. Ik heb de best verkochte Tweezerman wimperkruller getest, maar ook de award winning Tweezerman pincet in een pocket-size versie.

Tweezerman Wimperkruller en Pincet.

Tweezerman Wimperkruller and pincet

Tweezerman Klassieke Wimperkruller.

Tweezerman Klassieke WimperkrullerDe Tweezerman Klassieke Wimperkruller komt in een transparant doosje, de wimperkruller is “vakkundig gemaakt voor een dramatisch mooie krul“.

Tweezerman Klassieke Wimperkruller

Er worden drie extra siliconen pads meegeleverd bij de wimperkruller. Wanneer je de wimperkruller dagelijks gebruikt wordt het aangeraden om de siliconen pad na 3 maanden te vervangen.  

Tweezerman Klassieke Wimperkruller

Het dikke siliconen pad zorgt voor een mooie intense en lang houdbare krul, zonder de wimpers te knikken of te beschadigen.  

Conclusie.

Dit is een hele fijne wimperkruller die perfect krult, ik vind het fijn dat deze wimperkruller heel stevig is en de siliconen pad dikker is dan je normaal ziet bij een wimperkruller. Omdat de wimperkruller geen knikken geeft in je wimpers kan je je wimpers extra krullen door, nadat je de wimperkruller bij de wimperaanzet hebt gebruikt, de wimperkruller ook in het midden van je wimpers te zetten voor een extra krul. Gebruik de wimperkruller altijd voordat je mascara opbrengt anders kunnen je wimpers afbreken.

De Tweezerman Klassieke Wimperkruller is te koop bij Douglas.nl  en deBijenkorf.nl voor € 17,95.

Tweezerman mini slant Tweezer.

Tweezerman mini slant tweezer

Tweezerman pincetten staan bekend om hun goede kwaliteit en precisie. De Tweezerman mini slant Tweezer is het kleine zusje van de bekende Slant Tweezer dat meerdere beauty awards heeft gewonnen. Het pincet wordt geleverd met een handig bewaardoosje zodat het pincet niet beschadigd.

 Tweezerman mini slant tweezerDe punten zijn schuin zodat je dicht op de huid komt en zelfs de kleinste haartjes kunt pakken.

Tweezerman mini slant tweezerHet pincet is van roestvrijstaal en in meerdere kleuren te krijgen. Het kleine formaat van dit pincet is handig voor op reis of voor onderweg in je make-up tasje.

Conclusie.

De Tweezerman mini slant Tweezer pakt zelfs de kleinste haartjes zonder ze te laten afbreken en ligt makkelijk in de hand. Aan de tips zit een scherpe punt waar je gemakkelijk de haartjes mee kunt optillen, het pincet gaat een leven lang mee dus dat is geen slechte investering. Tip; om het epileren te verlichten kun je eerst een warme douche nemen of gebruik een warm washandje om de poriën te openen, epileer altijd richting de haargroei.

De Tweezerman mini slant Tweezer is te koop bij Douglas.nl en deBijenkorf.nl voor € 15,75.

Heb jij al een Tweezerman in huis? Let me know XO.

1
2 Comments
 • Anouk | Anouk's Diary
  april 15, 2015

  De pincet lijkt me het geld wel waard, maar voor de wimperkrullen houd ik het voorlopig nog even bij die van de kruidvat 😉

  • facebook-profile-picture
   Frieda
   april 15, 2015

   Haha helemaal goed Anouk 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *