The Best Black Friday 2017 Beauty Deals

Ben jij wel eens op Black Friday in een shopping mall in Amerika geweest? Trust me, niet te doen zo druk! Black Friday is in Amerika de vrijdag na Thanksgiving en de meeste Amerikanen zijn dan ook vrij op deze dag. Deze vrijdag wordt gezien als het begin van het seizoen om Kerstinkopen te doen, daarom geven de winkeliers deze dag extreem veel korting op al hun artikelen. In Nederland vieren wij geen Thanksgiving maar de meeste winkeliers en online shops doen wel mee met deze Amerikaanse traditie en geven op Black Friday speciale kortingen. 

Moet je nog Sinterklaas inkopen doen, of ben je nog op zoek naar speciale cadeautjes voor Kerst? Of wil je gewoon profiteren van de fijne korting op je favorieten merken voor jezelf? Ga dan online shoppen op Black Friday. Hieronder een aantal leuke Beauty Deals om wat ideetjes op te doen.

The Best Black Friday 2017 Beauty Deals.

Bij Cult Beauty gebruik je op Black Friday de code 15BLACK voor 15% korting (besteding vanaf € 22,00) of de code 20BLACK voor 20% korting (besteding vanaf € 225,00). 

Huda Beauty Liquid Matte Minis.
Huda Beauty Liquid Matte Minis
Huda Beauty Liquid Matte MinisDe Liquid Lipsticks van Huda Beauty zijn geweldig, ze maken je lippen niet droog en toch blijft de kleur uren mooi zitten. Dit viertal heeft een matte finish en is de perfecte verzameling van dusty pink en peach nude tinten. 

NYX Professional Makeup Lippie Countdown Advent Calendar.

NYX Professional Makeup Lippie Countdown Advent Calendar

 

NYX Professional Makeup Lippie Countdown Advent Calendar

 

NYX Professional Makeup Lippie Countdown Advent Calendar

We blijven nog even bij lipsticks, want deze Advent Kalender van NYX is te leuk. Een countdown naar Kerst met maar liefst 24 verschillende mini lipsticks van NYX. Allemaal verschillende tinten met een andere finish, van matte tot aan romig. 

Pixi Skintreat Duo (Glow Tonic, Glow Mud Cleanser). Pixi Skintreat Duo (Glow Tonic, Glow Mud Cleanser)

De Glow Tonic van Pixi is een hele populaire liquid exfoliator (met 5% glycolzuur) die je nu samen met de Glow Mud Cleanser in één verpakking kunt krijgen. Verwijderd op een milde wijze dode huidcellen en zorgt voor een verbeterde huidskleur en structuur. 

Zoeva Rose Golden Complete Brush Set.

Zoeva Rose Golden Complete Brush SetIk kan iedereen de kwasten van Zoeva aanraden, ze voelen luxe aan en gaan jaren mee zonder enig haaruitval. Zelf heb ik deze clutch ook met een aantal Rose Golden kwasten, maar niet zo uitgebreid als deze set. Met deze set van 15 kwasten heb je alles in huis voor het opmaken van je ogen en gezicht. 

Have fun shopping, XO Frieda.

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *