LashControl Mascara

Een award winning mascara tube, iedere keer dat je de mascara gebruikt bepaal je zelf hoeveel mascara er op je borsteltje komt. Op deze manier creëer je volle wimpers zonder dat de wimpers aan elkaar gaan plakken. Een geweldige uitvinding die ook echt werkt met een minimale verspilling van je mascara. Voorheen was LashControl de enige met een squeezable mascara maar Dior heeft er sinds kort ook eentje uitgebracht. 

LashControl Mascara.

LashControl Mascara

  • Paars: Black Volumizing & Conditioning Mascara.
  • Roze: Black Lengthening & Conditioning Mascara.
  • Transparant: Wimper en Wenkbrauw Coat.

LashControl Mascara

Door in het gekleurde en flexibele gedeelte te knijpen wanneer je het borsteltje uit de tube haalt verwijder je overtollig mascara. Vooral in het puntje van de borstel blijft vaak te veel mascara zitten. 

LashControl Mascara

LashControl Mascara

LashControl Mascara

Ingrediënten. 

De formules zijn parfumvrij en zitten vol met botanische ingrediënten, waaronder Gingko Biloba, Kamillebloem Extract, Aloe, Keratine, Aminozuren, Aloe Bargadensis Blad Extract en Panax Ginseng Wortel Extract. Bijenwas zorgt ervoor dat wimpers gehydrateerd worden met proteïnen. Geschikt voor gevoelige ogen. 

Conclusie.

LashControl Mascara

Ik houd van dramatische dikke en lange wimpers, maar ik wil natuurlijk niet dat ze aan elkaar plakken. Het voordeel van deze squeezable mascara is dat je vooral het eerste laagje heel subtiel kunt aanbrengen. Daarna breng je eventueel meerdere lagen aan met de gewenste hoeveelheid mascara. Zo kan je de mascara heel mooi opbouwen zonder dat de wimpers aan elkaar gaan plakken. Hoe harder je knijpt hoe schoner je borsteltje. 

Alles kan, wil je liever veel product op je borsteltje dan knijp je gewoon niet maar wil je een subtiele oogopslag dan kan dat ook. Je kunt zelfs je eigen favoriete mascara in de tube doen en op deze manier overtollig product verwijderen. 

Je wimpers blijven zacht en flexibel en dat vind ik fijner dan mascara’s die harde wimpers geven. Enig minpuntje voor mij is dat de mascara aan het einde van de dag wel een beetje afgeeft op mijn ooglid. Dit gaat beter waneer ik de transparante top coat aanbreng. Voordeel is dat de mascara weer heel gemakkelijk te verwijderen is met je alledaagse cleanser. 

LashControl mascara is te koop bij Skinnovators.com voor € 16,99 (de transparante top coat is € 12,99)

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *