Too Cool For School Egg-Zyme Whipped Foam

Ik ben gek op Korean Beauty producten, Koreanen nemen hun huidverzorging zeer serieus en hun producten zijn innovatief en doeltreffend. Het merk Too Cool For School gebruikt hardwerkende formules en alle producten zitten in een eye-candy verpakking. Het reinigen van je huid is het belangrijkste onderdeel van je huidverzorging en dat doet deze Whipped Foam grondig.  

Too Cool For School Egg-Zyme Whipped Foam.

Too Cool For School Egg-zyme Whipped Foam

Deze cleansing foam bevat lysozym, een huidverzorgend enzym geïsoleerd van eiwit. Inhoud 150ml.

Too Cool For School Egg-zyme Whipped Foam

De formule voelt aan als een rijke crème en ruikt heel clean naar zeep. 

Too Cool For School Egg-zyme Whipped Foam

Uitgesmeerd op mijn hand lijkt het op een dikke crème maar zodra het in aanraking komt met water gaat het extreem schuimen. Je hebt daarom per keer ook maar een heel klein beetje product nodig omdat het zo uitzet. Het rijke schuim ontdoet de huid van alle makeup en vuil en zorgt dat de huid in balans blijft door het goed te hydrateren. 

Conclusie.

De eerste paar keer gebruikte ik veel te veel, je hebt echt maar een klein beetje nodig. Het gaat gigantisch schuimen en heeft hetzelfde effect als scheerschuim zodra het met water in aanraking komt. Mijn huid is brandschoon zonder dat het trekkerig aanvoelt. Alle sporen van makeup zijn verwijderd, ook mascara. Om mijn huid grondig te reinigen gebruik ik een cleanser altijd 2x achter elkaar. Op deze manier worden alle restanten makeup helemaal verwijderd. 

Ik vind dit zo’n fijn merk, laat je niet misleiden door de speelse verpakking want de producten zijn serieus goed, het merk heeft menig beauty editor doen smelten. Binnenkort review ik een sheet mask van dit merk, want daar kan je er tenslotte niet genoeg van hebben. 

Too Cool For School Egg-Zyme Whipped Foam is te koop bij Cult Beauty

Kende jij dit merk al? XO Frieda 

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *