Eve Lom Gel Balm Cleanser + Giveaway

Volgens Voque is de Eve Lom Cleanser de beste cleanser van de wereld. Het is zeker één van mijn favoriete cleansers. Het is een balm die je op een droge huid aanbrengt en vervolgens met een speciaal meegeleverd doekje, dat je vochtig maakt met warm water, weer verwijderd. Als laatste stap dompel je het doekje in koud water en druk je het tegen je gezicht zodat je poriën zich weer sluiten. Resultaat is een schone, zachte en gladde huid waar geen enkel spoortje make-up meer op te vinden is. Deze luxe balm die je huid reinigt en hydrateert, geeft je iedere keer weer het gevoel dat je een mini gezichtsbehandeling hebt ondergaan en de meest droge huid wordt van deze reiniging blij. 

Niets meer aan doen zou je denken. Toch heeft Eve Lom weer een nieuwe cleanser uitgebracht.  

Eve Lom Gel Balm Cleanser + Giveaway.

Waarom een nieuwe cleanser? Gebrek aan tijd, het feit dat wij altijd haast hebben. Waar het reinigen van je gezicht met de Eve Lom cleanser een ietwat tijdrovend klusje is, gaat het met de nieuwste aanwinst van Eve Lom een stuk sneller.

 

Eve Lom Gel Balm Cleanser

Eve Lom Gel Balm Cleanser

De Eve Lom Gel Balm Cleanser is dunner van textuur dan de originele Eve Lom Cleanser en zit in een verpakking met pompje, 100ml. De textuur zit tussen een gel en een balsem in en voelt heel zacht aan. 

Ingrediënten .

De belangrijkste:

  • Shea Butter: sluit vocht af voor langdurige hydratatie.
  • Druivenpitolie: hydrateert en neemt snel in de huid op.
  • Plant-afgeleide lecithine: conditioneert de huid en ondersteunt de barrièrefunctie van de huid.
  • Uniek mengsel van enzymen: lost voorzichtig en effectief make-up en onzuiverheden op zonder het vocht van de huid te verwijderen.

De Eve Lom Gel Balm Cleanser is geformuleerd met kruidnagelolie, dat wordt gebruikt voor zijn antiseptische eigenschappen, terwijl eucalyptusolie werkt om giftige stoffen te verbannen en de teint te zuiveren. Egyptische kamilleolie werkt samen met Shea Butter om het vochtgehalte van de huid te verbeteren. Druivenpitolie is opgenomen voor de regulering van de olieproductie, het behoud van een gezonde balans van natuurlijke oliën, terwijl antioxidanten zich verdedigen tegen milieustressoren. Emulgerende lecithine en botanische extracten zoals arganolie en olijfolie kalmeren en voeden, waardoor een stralende teint ontstaat.

Conclusie.

Ook dit is weer een hele fijne cleanser van Eve Lom. Mijn voorkeur blijft uitgaan naar de dikkere balm, de originele Eve Lom cleanser, maar deze nieuwe Gel Balm cleanser is wel ideaal wanneer je wat minder tijd hebt. In de ochtend bijvoorbeeld is deze Gel Balm heel fijn, reinigt grondig en hydrateert en voedt je huid tegelijkertijd. Door het weglaten van het doekje dat meegeleverd wordt bij de originele balm, mist je huid de exfoliërende voordelen, maar qua reinigen van je huid en het ontdoen van makeup doet deze cleanser ook prima zijn werk. Mijn dagelijkse 3 lagen mascara gaan er prima af. Ik gebruik de Gel Balm cleanser wel 2x achter elkaar, de eerste keer zelfs op een droge huid, zoals bij de originele Eve Lom cleanser. Dit hoort dan misschien niet, maar werkt voor mij perfect. Ik masseer het over mijn droge huid en voeg langzaam steeds meer water toe. De 2e keer doe ik het wel op een vochtige huid, zoals de verpakking vermeld. De Gel Balm is heel zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypes. 

Goed om te weten:

Deze minerale olievrije cleanser biedt de perfecte basis om serums, moisturizers en andere huidverzorgingsproducten op hun best te laten werken. Het was Harper Bazaar’s Best of the Best Award Winner voor een Balm Cleanser.

GIVEAWAY.Eve Lom Gel Balm Cleanser

Ik geef onder mijn lezers en volgers op Social Media een Eve Lom Gel Balm Cleanser weg van 100ml. 

Volg mij op Instagram en like de Eve Lom GIVEAWAY foto. Laat een bericht achter onder de foto zodat ik weet dat je mee doet. De winnaar zal ik volgende week bekend maken op mijn Instagram: friedaluth. 

Het merk Eve Lom is te koop bij Spacenk.com

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *