MILU Winnaar Dutch Beauty Award

Een volle, sorbet-achtige cleansing balm dat make-up en onzuiverheden weg doet smelten van je huid. MILU Melting Cleansing Balm heeft de meest prestigieuze Dutch Beauty Award gewonnen in de categorie “Gezichtsverzorging Populair”. Volgens de vakjury en beauty journalisten doet dit product haar naam eer aan en smelt make-up letterlijk weg. 

MILU Melting Cleansing Balm

 

MILU Melting Cleansing Balm

Deze beauty multitasker is een instant musthave en een snelle en makkelijke schoonheidsbooster. Geformuleerd met huidvriendelijk papaya-extract, vitamine E en druivenpitolie om je gezicht perfect te reinigen en te voeden. Bij het masseren op de huid verandert het snel in een reinigende olie met de subtiele geur van exotische papaya. Na het afspoelen heb je een schone en zijdezachte huid. 

Hoe te gebruiken

De balm gebruik je in de avond om alle make-up en onzuiverheden te verwijderen. Met het spateltje breng je een royale hoeveelheid aan op een droge huid. Masseer de balsem in met lichte, draaiende bewegingen zodat de balm in een zijdezachte reinigingsolie transformeert. Voeg wat water toe om de reiniging te activeren, daarna goed afspoelen. 

MILU

Dit Nederlandse huidverzorgingsmerk bestaat sinds 2017 en is gebaseerd op Koreaans beautyrituelen. De verschillende beauty boosters in het assortiment, allemaal barstensvol Koreaanse top-ingrediënten, leveren een “quick beauty fix”. Het merk is helemaal vegan, dierproefvrij, clean beauty & PETA gecertificeerd. 

Het merk MILU is te koop bij Douglas.nl en de Melting Cleansing balm is € 32,90 (90gram).

XO Frieda 

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *