Mondmaskers en je huid: Louis Widmer reinigingsproducten

Het veelvuldig dragen van mondmaskers kan huidproblemen geven zoals puistjes, irritaties, striemen en roodheid. Een zorgvuldige reiniging van je huid is daarom onmisbaar als je je huid fris en zuiver wilt houden. Met de Louis Widmer reinigingsproducten heb jij in vier éénvoudige stappen een mooie schone huid. 

Louis Widmer dermatologische reinigingsproducten

Een mooie en stralende huid begint bij een consequente dagelijkse reiniging, in de ochtend en in de avond. Louis Widmer biedt dermatologische reinigingsproducten die de huid op een heel milde wijze doeltreffend reinigen, verzachten en verzorgen. 

Mondmaskers en je huid

Nu we op steeds meer plekken verplicht een mondmasker moeten dragen heeft onze huid het zwaar te verduren. Het ademen achter een mondmasker werkt de vorming van onzuiverheden actief in de hand. Onder het mondkapje wordt het al snel vochtig en warm, hetgeen een ideale omgeving is voor bacteriën om zich te nestelen en vermenigvuldigen. Tweemaal per dag je huid goed reinigen is dus een belangrijke stap. 

De vier reinigingsproducten van Louis Widmer

Stap 1. Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Waterproof

Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Waterproof

Deze reiniging verwijdert op een milde wijze moeiteloos waterproof oogmake-up en wateroplosbare make-up. De niet-vette formule bevat de plantaardige olie squalaan die de tere ooghuid verzorgt, verzacht en beschermt. Het zorgt er tevens voor dat de huid rondom de ogen niet uitdroogt. De toegevoegde panthenol verbetert de vochtretentie, beschermt tegen irritaties en verzacht de gevoelige huid rondom de ogen. De oftalmologische geteste samenstelling is vrij van parfum en kleurstoffen en is tevens perfect geschikt voor mensen met gevoelige ogen en contactlensdragers. 

Stap 2. Louis Widmer Reinigingsmelk

Louis Widmer Reinigingsmelk

Deze milde formule reinigt het gezicht grondig van make-up en onzuiverheden, zonder irritaties te veroorzaken. De milde olie in water-emulsie wordt goed verdragen, zelfs door de meest gevoelige huid. Panthenol verzacht de gevoelige of geïrriteerde huid. De toegevoegde allantoïne hydrateert de bovenste huidlagen. Amandelolie heeft een verzorgende en beschermende werking en vitamine E neutraliseert de schadelijke gevolgen van vrije radicalen. De dermatologische samenstelling reinigt, verzacht, verfrist én hydrateert de huid, zonder de natuurlijke beschermlaag aan te tasten. 

Stap 3. Louis Widmer Gezichtspeeling

Louis Widmer Gezichtspeeling

Deze peeling zorgt voor een wekelijkse dieptereiniging van de huid. De peelinggel bevat extra milde bestanddelen en ultrafijne peelende korreltjes. Deze korreltjes zijn gemaakt van in water oplosbaar en biologisch afbreekbaar Polycaprolacton. De gel zorgt voor een diepgaande reiniging en verwijdert de verhoornde huidcellen, met water éénvoudig af te spoelen. De peeling stimuleert de doorbloeding van de huid, wat bijdraagt aan een gezonde en stralende huid. Verzorgende crèmes kunnen doeltreffender werken. De toegevoegde biostimulatoren en ureum hydrateren de huid, waardoor deze weer soepel, zacht en elastisch wordt. Panthenol verbetert de vochtretentie en verzacht de geïrriteerde huid. Een derivaat van jojobaolie zorgt voor een milde biologische peeling. Bij een vette of gemengde huid kan deze peeling 2 tot 3 keer per week worden gebruikt. Bij een normale huid 1 tot 2 keer per week en bij de droge en zeer droge huid 1x per twee weken.

Stap 4. Louis Widmer Tonic zonder alcohol

Louis Widmer Tonic zonder alcohol

Dit is een extra reinigende stap wat na gebruik van mondmaskers geen overbodige luxe is. De milde Tonic zonder alcohol is geschikt voor alle huidtypes en maakt de reiniging van de huid compleet. De toegevoegde biostimulatoren verhogen het vermogen om vocht in de huid vast te houden. Panthenol en aloë vera verzachten de geïrriteerde huid. Dankzij een nareiniging met de Tonic dringen verzorgende crèmes beter in de huid, waardoor actieve bestanddelen sneller worden opgenomen en doeltreffender kunnen werken. Gebruik deze Tonic dagelijks na de Reinigingsmelk en wekelijks na de Gezichtspeeling. 

Advies verkooprijzen vanaf maart 2021

  • Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Waterproof € 13,50/100ml
  • Louis Widmer Reinigingsmelk € 14,90/200ml
  • Louis Widmer Gezichtspeeling € 14,90/50ml
  • Louis Widmer Tonic zonder Alcohol € 14,90/200ml

De producten van Louis Widmer zijn verkrijgbaar via geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, deze zijn te vinden via deze link

Op de hoofdfoto zie je naast het toilettasje ook reiniggingshandschoentjes, deze krijg je cadeau bij aankoop van twee reinigingsproducten van Louis Widmer. 

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *