Weleda milde reinigingsmousse

Weleda heeft er een nieuw product bij voor het reinigen van je gezicht, een milde reinigingsmousse die sinds deze maand te verkrijgen is. Een goede reiniging van je huid is de eerste stap voor een stralende en gezonde huid. Weleda is met deze milde reinigingsmousse op de markt gekomen omdat steeds meer mensen kiezen voor een doeltreffend maar mild reinigingsproduct die lekker snel en makkelijk in gebruik is. 

Weleda milde reinigingsmousse.Weleda milde reinigingsmousse

De mousse reinigt de huid tot diep in de poriën en houdt daarbij de vochtbalans van de huid op peil. De formule bestaat uit plantaardige tensiden zoals o.a. coco-glucoside en coconyl proline, deze zorgen voor de milde reiniging. Hamamelis-extract (Toverhazelaar) stimuleert het samentrekken van de poriën en verfrist de huid. De samenstelling van natuurlijke etherische oliën van citroen, lavendel en sinaasappel zorgt voor een frisse geur. Het product zit in een pompflacon met een inhoud van 50ml.  

Wat je moet weten:

  • 0% SLS/SLES
  • Reinigt mild tot diep in de poriën
  • Verwijdert zowel make-up als overtollig talg effectief
  • Snel en makkelijk in gebruik
  • Geschikt voor de normale en gemengde huid

Conclusie.

Het reinigen van je huid is zo belangrijk voor de conditie van je huid en is de eerste stap in je huidverzorging. De werkzame stoffen in je verzorgende crème worden beter opgenomen als de huid goed schoon is. Ook op de dagen dat je geen make-up draagt is het belangrijk je huid goed te reinigen voor het slapen gaan, wat dacht je van (fijn) stof, uitlaatgassen en je eigen huid “afval” zoals zweet en talg, echt schoon is je huid niet meer aan het einde van de dag. 

Ik houdt van een makkelijk en snelle reiniging, en deze mousse is daarvoor ideaal. Het maakt mijn huid goed schoon, na 2x reinigen is zelfs mijn mascara er af, en mijn huid blijft heel zacht aanvoelen zonder trekkerig te worden. De geur is heel fris, citrusachtig en kruidig en dat vind ik een prima geur voor een reiniging. 

Met een mousse gebruik je snel te veel product, maar door het handige pompje is het product goed te doseren, 2 pompjes is voldoende voor je hele gezicht en hals. 

De nieuwe Weleda milde reinigingsmousse is te koop bij Drogisterij.net voor € 10,99 (150ml).

XO Frieda.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *