Bluepaper Blotting Sheets

Met een gecombineerde en/of vette huid is de kans groot dat je, ondanks je zorgvuldig aangebrachte makeup, gaat glimmen na een paar uur. Heel irritant en ik heb daar helaas ook last van, met dank aan mijn gecombineerde huid. Poeder aanbrengen helpt altijd maar voor even en vaak wordt mijn makeup daar niet mooier van. Wat ik wel een echte musthave vind wanneer je snel last hebt van een glimmende huid, is blotting paper. Blotting paper is een ideaal product om altijd en overal even snel je huid op te frissen en weer mooi mat te maken. Laats werd ik benaderd door een bedrijf uit Zwitserland dat een heel uniek blotting paper heeft ontwikkeld.

Bluepaper Blotting Sheets.Bluepaper Blotting Sheets

Bluepaper Blotting Sheets

Bluepaper Blotting Sheets

De Bluepaper Blotting Sheets absorberen alleen ongewenste oliën en kan over je makeup heen gebruikt worden. De Blotting Sheets zijn klein van stuk en in één pakje zitten 50 sheets. Door de handige sluiting wordt er iedere keer zodra je het pakje open maakt automatisch 1 sheet opgetrokken en de rest blijf zitten. 

De sheets absorberen direct overtollig talg en onzuiverheden. Het reinigt de poriën en het is een hele goede manier om onzuiverheden te voorkomen. Nog beter, het verwijderd ook dode huidcellen en bacteriën zodat je een stralende huid overhoudt. Het is geschikt voor ieder huidtype, vrouw en man, en droogt je huid niet uit. 

 

Conclusie.

Ik vind ze handig in gebruik en door het kleine formaat zijn ze perfect om altijd bij me te hebben. Ik vind dit veel fijner werken dan poeder omdat het mijn huid veel natuurlijker laat ogen. Het tast mijn makeup niet aan en ik heb voor uren een gematteerde huid. Mijn huid oogt meteen frisser en is glimvrij. Zodra je de sheets op je huid duwt zie je meteen hoeveel olie en talg het opneemt, mijn hele sheet ziet er vettig uit. Goed om te weten; de sheets bevatten geen alcohol.

De Bluepaper Blotting Sheets zijn te koop op hun website Bluepaper.ch. Ze leveren gratis wereldwijd. 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *