Milky Dress Black Luster Mask

Het is weer tijd voor een fantastisch Koreaans beauty product, een magnetisch gezichtsmasker dat alle vuil en onzuiverheden van je huid haalt. Toen ik laatst de Heaven Bee Sting Facial onderging, kwam eigenaresse Raqual Prins van Integrated Beauty Care met dit nieuwe gezichtsmaker om uit te proberen. We waren beide verrast door het resultaat. Milky Dress Black Luster Mask

Dit vertelde ik er toen kort over:

Top Secret.

Tijdens mijn laatste behandeling mocht ik als eerste een heel speciaal masker gebruiken waar ik nog niet de naam van mag noemen. Het masker wordt verwijderd met een magneet en trekt al je verstopte poriën leeg. We stonden beide versteld van het resultaat, ik heb mijn gezicht nog nooit zo glad gezien, werkelijk iedere porie was schoon. Binnenkort hoop ik hier meer over te kunnen vertellen.

Milky Dress Black Luster Mask.Milky Dress Black Luster Mask

Milky Dress Black Luster Mask

Het masker bevat zwarte modder uit de Dode Zee, met maar liefst 24 krachtige minerale ingrediënten, waarvan er 12 zelfs nergens anders ter wereld in zee te vinden zijn. Het masker reinigt de huid diep en voedt en hydrateert de huid tegelijkertijd. 

Alle voordelen op een rij.

 • Verwijdert vuil en onzuiverheden met een magneet.
 • De vale huid krijgt een gezonde glow.
 • De vette en droge huid komen in balans.
 • Vervaagt fijne lijntjes en rimpels.
 • Helpt bij het voorkomen van acné en verstopte poriën.
 • Door het magnetisch veld wordt de bloedcirculatie in je gezicht verbetert.

Hoe werkt het?

Milky Dress Black Luster Mask

 • Het masker breng je aan in een dunne laag met de meegeleverde spatel. 
 • Laat het masker 3-5 minuten inwerken.
 • Wikkel de meegeleverde magneet in een tissue.
 • Breng de magneet dichtbij de huid zodat het product van je huid wordt gelift.
 • Zodra de magneet niet meer werkt en vol zit vervang je de tissue. 
 • Masseer het overtollige product in je huid.

Conclusie.

Vaak zijn maskers die je huid ontdoen van onzuiverheden vrij agressief, maar dit masker is ontzettend hydraterend en laat een “olieachtig” laagje achter. Het masker gebruik ik daarom graag voor het slapen gaan zodat de werkstoffen die achter zijn gebleven op je huid de hele nacht kunnen doorwerken. Maar het masker is ook goed te gebruiken als basis voor onder je make-up, en met een inwerktijd van 3 tot 5 minuten is dit in de ochtend goed te doen. Je huid ziet er heel glad, zacht en vooral schoon uit, alle poriën zijn schoon, dit resultaat blijf je zeker een aantal dagen zien. Wat ik ook fijn vind aan dit masker is dat het geen geknoei geeft, je handen worden niet vies en er komt geen water aan te pas. Ik gebruik het masker 1x in de week, de inhoud van de pot is goed voor ca. 4 behandelingen. 

Het Black Luster Mask is te koop bij Esthetichealth.nl voor € 75,00. 

XO Frieda.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *