Cult Beauty Best Beauty Buys under € 30,00

Beauty artikelen die vriendelijk zijn voor je portemonnee, daar worden we blij van. Ik zet 4 beauty artikelen voor je op een rij die je online kunt kopen bij de mooie webshop Cult Beauty en die je niet meteen failliet laten gaan.

Cult Beauty Best Beauty Buys under € 30,00 (£25).

Tonymoly Egg Pore Blackhead Steam Balm

 

TONYMOLY Egg Pore Blackhead Steam Balm (30g). Prijs £14 (ca. € 15,00).
Snel last van verstopte poriën? De Blackhead Steam Balm masseer je voor 3 tot 5 minuten over je poriën. Dit is een balm dat zich verwarmt zodra je het aanbrengt op je huid. Het bevat zuiverende houtskoolpoeder dat vuil, oliën en makeup uit je huid trekt, zodat verstopte poriën worden voorkomen. Vitamine E en zeezout verfijnen en exfoliëren je huid, een zuivere en zachte huid blijft er over. 
 
Wanneer je meer dan £30 besteed aan het Koreaanse beautymerk TONYMOLY krijg je gratis een Panda’s Dream So Cool Eye Stick
Becca Blush & Glow Kit
Becca Blush & Glow Kit (2.5g + 2.48g). Prijs £20 (ca. € 21,00).
Het perfecte koppel voor een mooi opgemaakt gezicht en gezonde glow. Een blush en highlighter in handig reisformaat. De minerale blush is in de kleur Flowerchild, een peachy pink met gouden highlights. De blush heeft een zijdezachte textuur en een semi-matte finish die samensmelt met je huid. De antioxidanten en vitamines in de blush verzorgen je huid. De highlighter is de Becca Shimmering Skin Perfecter Pressed in de kleur Opal, een golden, peach-toned opal. Deze boterige highlighter met pigment parels geeft een mooie glans die zich aanpast aan de natuurlijke ondertoon van je huid. 
Lime Crime Velve-Tin Mini Velvetines TrioLime Crime Velve-Tin Mini Velvetines Trio

Lime Crime Velve-Tin Mini Velvetines Trio (3x 2.07ml) . Prijs £ 24 (ca. € 26,00).  Dit trio is beschikbaar in 5 verschillende sets, waarvan ik de Champagne Rose set (afbeeldingen) het mooist vind. De set bevat 3 mini’s van de Lime Crime’s iconic liquid-to-matte lipstick. Een liquid lipstick die je lippen niet uitdroogt. De sets bevatten een mix van matte en metallic liquid lipsticks. 

Zoeva Summer Strobe Spectrum PaletteZoeva Summer Strobe Spectrum Palette (4x 3.8g). Prijs £20 (ca. € 21,00).                       Vier fijne poeders voor een mooie makeup overdag of voor een strobed look in de avond. De formules bevatten voedende vitamine E en zijn geliefd bij professionals in de beauty industrie. De set varieert van koper en brons tot aan perzik en mintgroen. Mintgroen is geschikt om een roze huid te vermijden. 

Cult Beauty verzend gratis naar Nederland vanaf ca. € 44,00. Voor meer producten onder de € 30,00 klik hier. XO Frieda. 

 

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *