Too Faced Melted Latex

Een latex finish voor op je lippen, dat belooft heel veel gloss! Ik houd van de matte lippen trend maar glanzende lippen blijven altijd fijn, ze geven je mond een sexy uitstraling en voelen comfortabel aan op je lippen. Het merk Too Faced komt met 16 Liquified High Shine Lipsticks, de Melted Latex. In deze collectie zit ook een holographic duo-chrome variant, plus een lip topper voor nog meer glans. Ik heb twee kleuren getest, Hopeless Romantic en Love U, Mean It.

Too Faced Melted Latex.

Too Faced Melted Latex

Dankzij exclusieve technologie wordt de hoogglans lipstick vloeibaar gehouden, de honingachtige textuur zorgt er voor dat de latex glans zicht hecht aan de lippen.

Too Faced Melted Latex

Links, Love U, Meant It. Rechts, Hopeless Romantic.

Too Faced Melted Latex

Love U, Meant It, een coral pink, is een hele mooie zomerse tint, het haalt de kleur op in je gezicht en de glans is ongekend hoog. 

Too Faced Melted Latex

Hopeless Romantic, een warm nude, is te licht naar mijn smaak maar wel heel mooi in combinatie met de Love U, Mean It kleur. 

Conclusie.

De latex glans maakt je lippen plumper, wat altijd een bonus is. De lipsticks zijn heel gepigmenteerd en met 1 swipe heb je al genoeg kleur op je lippen. Voor die extra latex glans en een volledige dekking is twee lagen aan te raden. De kleur blijft lang mooi en vervaagt geleidelijk. Na het aanbrengen voelen de lippen een beetje plakkerig maar dit verdwijnt vrij snel, daarna voelen je lippen zacht en comfortabel aan. De lipstick is long lasting maar niet kiss-proof en geeft af op je koffiemok.

Too Faced Melted Latex Lipstick is te koop bij Douglas.nl voor € 19,99.

Xo Frieda.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *