SugarBearHair Women’s Multi Vegan Gummies

Vitamines die er uit zien als snoepjes! De SugarBearHair gummies zijn mede dankzij The Kardashians enorm groot geworden op Social Media. Ik dacht altijd dat ze alleen maar de blauwe beertjes hadden voor gezond haar, maar er zijn nog 2 varianten, waarvan ik er eentje heb gekregen.

De pr-box van de SugarBearHair Vitamines was alleen al een feestje om te krijgen! Zo leuk, nog te zien in mijn Unboxing Instagram Highlight.  

Laat ik ten eerste zeggen dat ik heilig geloof in het slikken van extra vitamines, of dit nu voor sterkere haren en nagels is, een mooie huid of weerstand en gezondheid. Ik heb al eens een tijdje vitamines voor mijn haren geslikt en merkte dit vrij snel aan mijn wimpers, die vielen niet meer uit en werden voller.

SugarBearHair Women’s Multi

SugarBearHair Women's Multi

Ondank dat ze lekker zoet zijn, zijn de beertjes vrij van kunstmatige zoetstoffen en smaken. Verder bevatten ze Omega-3, Vitaminen B-12, C, D-2, E en meer! Ontworpen met folaat, een vorm van vitamine B-9! Deze smakelijke schoonheidsberen bevatten veganistische aminozuren die kunnen helpen bij de productie van collageen! 

Een potje SugarBearHair bevat 60 beertjes, goed voor een maand want je neemt er 2 per dag. Ze smaken naar snoepjes wat natuurlijk fijn is, ze zijn vegan, cruelty free en gluten- en sojavrij. 

Waarin verschilt de Women’s Multi van de haarvitaminen?

SugarBearHair haarvitaminen bevatten 13 vitamines en mineralen om de normale gezonde haar- en nagelgroei te ondersteunen.

De Women’s Multi is een geweldige manier om een klein beetje van alles binnen te krijgen. Women’s Multi bevat 5 voedingsstoffen ter ondersteuning van een gezonde huid, 5 voedingsstoffen ter ondersteuning van haar en nagels, 6 voedingsstoffen ter ondersteuning van energie. In totaal 16 voedingsstoffen die zijn ontworpen om het totale welzijn van het lichaam te bevorderen. 

Conclusie.SugarBearHair Women's Multi

Het fijne van deze multi-vitamines is, is dat je ze prima naast de andere SugarBearHair varianten kunt nemen. De beertjes en de verpakking zien er leuk uit en ze eten als snoepjes. Voor een uiteindelijk resultaat qua energie en gezonde huid en haren moet ik de vitamines nog wel een tijdje doorslikken. Na minimaal 3 maanden zou je duidelijk verschil moeten merken en na 6 maanden zijn de beste resultaten te behalen. Het gebruik is super handig, ik neem er 2 tegelijk, alsof je 2 snoepjes eet. 

SugarBearHair is te koop via sugarbearhair.com. Wereldwijde verzending.

XO Frieda 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *