Natuurlijke schoonheid van binnenuit met Smoothly

Je voelt je mooi wanneer je goed in je vel zit, je levensstijl in balans is en wanneer je je omringt met mensen die je lief zijn. De kracht van je lichaam wordt vaak onderschat. Voeding, stress en je hormoonhuishouding hebben allemaal een grotere invloed op je huid dan je denkt. Wanneer je de binnenkant goed verzorgt, zie je dat aan de buitenkant. Op het moment dat de basis van je huid aan de binnenkant goed is, zullen de effecten van crèmes en behandelingen veel beter aanslaan. In ons drukke bestaan wordt het op sommige dagen wel eens lastig om goed voor ons zelf te zorgen, daarom slik ik dagelijks vitamines en mineralen. Het merk Smoothly heeft een tweetal producten voor een mooie huid van binnenuit. Natuurlijke schoonheid van binnenuit met Smoothly.

Jouw dagelijkse dosis beauty

Bij Smoothly geloven ze in een Holistische aanpak en vinden ze het belangrijk dat je lief voor jezelf bent, lief voor je huid en lief voor de planeet. Alle beauty supplementen zijn verpakt in duurzame (navul) verpakkingen. Het doel is om huid en haar gezonder, sterker en stralender te maken van binnenuit, met producten die 100% vegan en dierproefvrij zijn. Lokaal geproduceerd in Nederland (Katwijk om precies te zijn) in navulbare glazen potjes en plasticvrije verzendingen. 

Clear & Pure

Smoothly

Een van de producten van Smoothly die ik heb mogen testen is de Clear & Pure, voor een zachte, soepele huid met een mooie glow. Bomvol ingrediënten die zorgen voor een mooie huid, zoals;

  • Astaxanthine, dit antioxidant dringt diep in de huidlagen waar het zorgt voor een gladde en soepele huid. Het beschermt je huid tegen vrije radicalen van buitenaf. Je huid houdt beter vocht vast en wordt elastischer. 
  • Bètacaroteen, ons lichaam kan vitamine A niet zelf aanmaken en dit ingrediënt wordt in ons lichaam omgezet naar vitamine A. Het verhoogt de weerstand van de huid en beschermt tegen UV straling.
  • Pijnboom extract, afkomstig van de schors van de Chinese Pinus massoniana. Pijnboom extract maakt je huid van binnenuit mooier.

Vegan Collagen Boost

Collageen, het belangrijke eiwit in ons lichaam dat zorgt voor een jonge en stevige huid. Helaas wordt de aanmaak van collageen in ons lichaam minder na onze 25e levensjaar. Daarom speelt de dagelijkse inname van collageen een belangrijke rol wanneer het aankomt op huidverzorging en een jong uitziende huid. 

Daarnaast heb ik ook de Smoothly Vegan Collagen Boost mogen testen, deze bevat onder andere Vitamine C wat van belang is voor de aanmaak van collageen, het verhoogt de collageenproductie. Naast vitamine C bevat de Vegan Collagen Boost de volgende ingrediënten voor een mooie huid. 

  • Hyaluronzuur, ook dit is een lichaamseigen stof die helaas afneemt naarmate we ouder worden. Het bindt grote hoeveelheden vocht en is daarom belangrijk voor hydratatie en volume in de huid. 
  • Vitamine B2, ook wel aangeduid als Riboflavine, is een vitamine die vooral in de wintermaanden van belang is tegen vochttekort. Denk hierbij aan gebarsten lippen en droge mondhoeken. 
  • Vitamine B3, ook wel aangeduid als Niacinamide. Het herstelt de huidbarrière, waardoor de huid beter vocht kan vasthouden en bescherming kan bieden voor invloeden van buitenaf. 

Het mooie van deze twee producten is dat je ze prima kan combineren. De hoeveelheid aan overlappende ingrediënten zitten nog steeds op een veilige dagelijkse hoeveelheid. Bij Smoothly kan je ook kiezen voor een abonnement met 15% korting, zodat je niet zonder supplementen komt te zitten. Het abonnement is elk moment opzegbaar of te pauzeren. Het glazen potje krijg je bij je eerste bestelling en daarna krijg je voor dezelfde prijs de refill verpakkingen toegestuurd. 

Resultaat

Ik gebruik al tijden collageen en weet daarom dat je huid van binnenuit verzorgen de allerbeste basis is die je jouw huid kan geven. Je kunt nog zoveel dure behandelingen ondergaan of luxe serums gebruiken, zonder een goed opgebouwde huid is het effect hiervan een stuk minder. Voordat je resultaat ziet moet je zeker 3 maanden de Vegan Collagen Boost slikken, daarna zal je huid steviger zijn en fijne lijntjes minder zichtbaar. 

De inname van hyaluronzuur is iets wat je veel sneller ziet aan je huid. Het geeft hydratatie en volume aan je huid dat heel snel zichtbaar is. 

De Clear & Pure is voor mij nieuw. Boordevol ingrediënten die allemaal bijdragen aan een mooie huid van binnenuit. Naast het verzachten van lijntjes vind ik het ook belangrijk dat mijn huid rustig is en geen oneffenheden zoals roodheid of pukkeltjes vertoont. Daar zorgt de Clear & Pure voor. Ook hier moet je echt even een aantal maanden doorzetten voordat je resultaat ziet, maar daarna zal je huid je dankbaar zijn. 

 

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *