New Nordic Hair Volume

Wist je dat er veel vrouwen en mannen rondlopen met een vitaminetekort en dit niet beseffen? Slechte voeding, stress of het volgen van een dieet kan enorme invloed hebben op je lijf, huid en haar. Wanneer je lichaam niet genoeg vitamines en mineralen binnenkrijgt, zal je lichaam eerst je haargroei stoppen en voedingstoffen omleiden naar de organen die dat het meest nodig hebben, hierdoor krijg je een vitaminetekort (bron: Energieke Vrouwen Academie, haarverlies bij vrouwen). New Nordic Hair Volume™ introduceert een voedingssupplement voor mooi, volumineus en gezond haar.  

New Nordic Hair VolumeNew Nordic Hair Volume

New Nordic HairVolume™ heeft een unieke formule, appelextract met procyanidine B2 gecombineerd met biotine, koper en zink. De tabletten voeden de hoofdhuid en haarwortel van binnenuit en dragen zo bij aan gezond haar. Voor degenen die moeite hebben met het slikken van pillen; er zijn nu ook heerlijke GUMMIES verkrijgbaar voor het behoud van mooi, volumineus en gezond haar.

De unieke samenstelling van New Nordic Hair Volume™ is klinisch bewezen. Het is ontwikkeld vanuit de wens een product te creëren met een unieke samenstelling met onder andere Biotine en Zink; twee mineralen die bekend staan om hun vermogen om bij te dragen aan sterker haar en sterkere nagels.

Een wetenschappelijk onderzoek naar New Nordic Hair Volume™ bevestigt de positieve effecten ervan. De dikte van het haar verbeterde bij de testpersonen in slechts twee maanden en het aantal nieuwe haren per cm² was toegenomen. Zelfbeoordeling van het gebruik van Hair Volume™ onthulde dat 9 van de 10 vrouwen tevreden waren met het product en
het zouden aanbevelen aan anderen (bron: Klinisch Onderzoek Hair Volume™, Parijs, oktober 2018).

Het verhaal van New Nordic

New Nordic is een in Scandinavië gevestigd bedrijf met een unieke knowhow in medicinale planten. New Nordic is in 1990 opgericht door Karl Kristian Bergman Jensen. Het was zijn droom een bedrijf op te bouwen dat kruidenpreparaten zou ontwikkelen om vitaliteit én levensjaren toe te voegen aan ons bestaan. In 1992 voegde Marinus Blåberg zich bij het bedrijf als mede-eigenaar: het begin van een langdurige vriendschap en zakenavontuur. De New Nordic passie bestaat eruit om mensen over de hele wereld gezonder en beter te laten leven door het ontwikkelen van innovatieve, effectieve voedingssupplementen en cosmetica, vanuit de kracht van de natuur. En dat alles op een manier die niet alleen goed is voor mensen, maar ook voor de natuur zelf. Nagenoeg alle New Nordic producten worden geproduceerd in Scandinavië.

De Gummies zijn Yummie

Ideaal voor hen die moeite hebben met het slikken van tabletten: New Nordic Hair Volume™ Gummies. De lekkere gummies dragen bij aan het behoud van dik, sterk en gezond haar. Procyanidine B2 en paardenstaartextract ondersteunen de haargroei en staan bekend om hun vermogen het haar van binnenuit sterk te houden. De gummies bevatten tevens biotine en zink, dat voedingsstoffen naar de hoofdhuid en haarfollikels brengt en zo bijdraagt aan het behoud van sterk haar. Slechts twee gummies per dag volstaan. De gummies bevatten geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen en zijn vrij van gluten, lactose en soja.

Aanbevolen dagelijkse dosering

Hair Volume™ tabletten: 1 tablet per dag tijdens de maaltijd.
Hair Volume™ gummies: 2 gummies per dag, tijdens de maaltijd.

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.

Prijs en verkrijgbaarheid

New Nordic Hair Volume (30 tabletten): € 25,99
New Nordic Hair Volume (90 tabletten): € 66,85
New Nordic Hair Volume GUMMIES (60 stuks): € 22,61
New Nordic Hair Volume is verkrijgbaar bij ETOS, Holland & Barrett, G&W gezondheidswinkels, DeOnlineDrogist.nl en newnordic.nl.

Conclusie

New Nordic Hair Volume

Mijn haar behandel ik eigenlijk heel slecht. Ik ontkleur mijn haar maandelijks met heel veel highlights en daarnaast gaat er vaak een hete föhnborstel doorheen. Natuurlijk verzorg ik mijn haar met een goede shampoo en conditioner, ook voordat ik mijn haar föhn gaat er een bescherming in. Toch is dit niet altijd genoeg. Ik geloof heel sterk in schoonheid van binnenuit, wanneer je de binnenkant niet goed verzorgt, maakt het niet zoveel uit wat je op je huid of in je haar smeert. 

Een aantal jaren terug heb ik enorme haaruitval gehad. Dit was na een periode van stress en zwangerschap. Wanneer je emotionele of fysieke stress hebt gehad, heb je misschien wel gemerkt dat je een paar maanden later plotseling haaruitval krijgt. Zo’n vertraagde reactie op stress is normaal en treedt dus vaak een paar maanden later op. In dat geval zul je waarschijnlijk je voordeel kunnen halen uit het nemen van extra vitamines en mineralen voor je haar.

Ik ben begonnen met de Hair Volume™ Gummies omdat deze super lekker zijn en je ze gemakkelijk inneemt. Ik neem deze gummies inmiddels bijna 2 maanden, 2 per dag. Waar ik vooral verschil in merk is haaruitval. Mijn haar valt veel minder uit en lijkt ook dikker aan te voelen. Wanneer je begint met supplementen moet je er wel rekening mee houden dat het even kan duren voordat je daadwerkelijk verschil gaat zien, dit vanwege onze haarcycles. Haar groeit elke dag ongeveer 0,3 tot 0,4 mm, wat neerkomt op ongeveer 12 centimeter per jaar. Niet alle haarzakjes groeien tegelijkertijd nieuw haar op. Haargroei vindt plaats in een cyclus. Op elk willekeurig moment bevindt elke haar zich in een ander deel van de cyclus. Het is goed dat deze cyclus niet synchroon loopt, anders zouden we al onze haren in één keer kwijt zijn!

Mijn lieve vriendin Claudia Struijck heeft New Nordic Hair Volume ook mogen testen en haar ervaring lees je hier.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *