Drink jezelf mooi met Sweet Rumour

Lieve Mariska van marvelousz.com organiseerde laatst een geweldig event, de lanch van een nieuw beauty product, The Daily Nectar van Sweet Rumour. Beauty from within!

Sweet Rumour

Sweet Rumour

Ik ben gek op dit soort producten en nieuwe ontwikkelingen. Ik geloof in de kracht van schoonheid van binnenuit, tenslotte is je buitenkant is een weerspiegeling van je binnenkant. Wanneer wij ons goed verzorgen, zitten we lekker in ons vel en dat stralen we uit!

Nu zijn we natuurlijk allemaal ontzettend druk en schieten we nog wel eens te kort in het uitoefenen van een gezonde leefstijl. Hoe makkelijk is dan een voedend alles-in-één supplement met alle belangrijke voedingsstoffen voor huid, lichaam en geest. 

Dat het dit keer een drankje is vind ik persoonlijk heel handig. Ik drink iedere ochtend al citroenwater, nu pas ik mijn ochtendritueel iets aan en neem ik eerst een shot van “The Daily Nectar” en drink daarna mijn glas citroenwater. Ook voor de smaak. Laat je niet misleiden door de naam Sweet Rumour want er is niets zoets aan het drankje. Smaak: cranberry-cassis.

Wat doet het?
Sweet Rumour

De vloeibare formulering wordt aangejaagd met een wetenschappelijk geselecteerde combinatie van antioxidanten, hyaluronzuur, multivitaminen en botanische stoffen.

Stimuleert: elasticiteit en stevigheid van de huid, gezond haar , energie, immuunsysteem, hormonale balans.

Doelstellingen: Droge en doffe huid, eerste zichtbare tekenen van veroudering, schade door vrije radicalen en vermoeidheid.

 

Drink jezelf mooi

Tijdens de launch kregen we een heerlijke lunch, allemaal gerechten met ingrediënten die net als “The Daily Nectar” schoonheid van binnenuit geven.Sweet Rumour

URBAN BEAUTY
  • Huidelasticiteit en hydratatie
  • Voorkom en herstel van door de zon en vervuiling veroorzaakte huidschade
  • Ondersteun op natuurlijke wijze de collageenvorming
  • Stimuleer haar kracht en groei
URBAN BOOST
  • Oog en voel je energieker
  • Versterk het immuunsysteem
  • Spieruithoudingsvermogen en herstel
  • Evenwicht tussen incidentele voedingshiaten
URBAN BALANCE
  • Ondersteun het hormonale evenwicht en verminder puistjes
  • Ontsteking verminderen
 
De twee vrouwen achter Sweet Rumour
Sweet Rumour

Melanie Joubert, MBA, is een internationale expat en woont momenteel in Den Haag met haar man en twee zonen. Ze komt oorspronkelijk uit Duitsland en heeft meer dan 10 jaar relevante bedrijfservaring en twee zakelijke diploma’s. Ze bekleedde leidinggevende functies op het gebied van consulting, accounting en strategie. Een groot deel van haar carrière was bij de Otto Group, een van de grootste e-commerce retailers ter wereld. Ze is een strategisch denker, probleemoplosser en ondernemer. Met Neja deelt ze een passie voor schoonheid en gezond leven.

Neja Morato Štucin, MA, is een creatief schrijver en ondernemer die werkte voor de belangrijkste media in Slovenië en auteur van meerdere publicaties. De projecten waaraan ze werkte, werden ondersteund door haar campagnes op sociale media. Met Melanie vormt ze het winnende team van creativiteit en passie dat de drijvende kracht is achter het merk Sweet Rumour. Ze woont momenteel in Den Haag met haar zoon en man, die diplomaat is in Nederland.

De missie van Melanie en Neja is om vrouwen zich mooi te laten voelen, ‘Beauty from within’. Na twee jaar ontwikkelen, hebben ze Sweet Rumour gelanceerd, de nieuwe toevoeging aan jouw dagelijkse schoonheidsroutine, geproduceerd in Europa. The Daily Nectar is een ecologisch verantwoord drankje boordevol antioxidanten -dagelijks een eetlepel of shotglas (wat je eventueel kunt aanvullen met water) in de ochtend- en bevat essentiële voedingsstoffen om energiek, veerkrachtig, evenwichtig, mooi en jong te blijven. Zoals astaxanthine, hyaluronzuur, biotine, essentiële multi-vitamines, acerola, Vitamine B-complex, maca, hibiscus extract en bessen voor de smaak.

Sweet Rumour

Kijk voor meer informatie en het product op www.sweetrumour.com. €69,- per 4 flesjes is voor één maand gebruik. Gebruik de code LAUNCH10 voor 10% korting, gratis levering en een shotglas t/m eind januari 2020.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *