Pupa Glamourose Spring Collection 2020

Vorige maand was ik op een heel leuk event waar onder andere de nieuwe Spring Collection van Pupa Milano geshowd werd, Glamourose. Alleen de verpakking is al top, ik ben gek op roze. Aan het einde van deze blogpost laat ik een full face make-up look zien met de Glamourose producten. De Pupa Milano Glamourose Spring Collection 2020 is beschikbaar vanaf maart 2020.

GLAMOUROSE is het fascinerende kleurenverhaal voor 2020 met de warmte en diepte van aardetinten als de hoofdrolspelers. Een intrigerend verhaal dat alle warme en primitieve tinten naar voren brengt en ze verzacht met een onverwachte poederachtige afwerking. Een kleurvoorstel dat zich opent voor elegante tinten. Voor het eerst is dit een verzameling waarin de inspirerende sterspeler kleur is, in al zijn puurheid en communicatieve vermogen. De Glamourose-vrouw kiest voor aardetinten om tot bloei te komen in de vroege warmte van de lente.Pupa Glamourose Spring Collection 2020

De ogen hebben de focus en spelen een sleutelrol in het kleurenpalet. Een hoogtepunt van poeder en steen met de Glamourose Vamp! Ready-to-Shadow en stralende bronstinten dankzij de Glamourose Metallusion. De lippen hebben een matte en ultrafijne finish door Glamourose Petalips met een geraffineerde kleurenrange van antiek roze tot amarant. Het gezicht wordt omhuld door Glamourose At First Blush die de wangen een oranje-roze kleur geeft. De make-up blijft lang zitten dankzij de Glamourose Make-up Fixer. Als laatste sluiten de handen het verhaal af met de Glamourose Lasting Color Gel in de kleuren powder pink en strawberry red.

Glamourose Spring Collection 2020

GLAMOUROSE METALLUSION “Foil” Effect Baked Eyeshadow

Eyeshadow met een verrassend sensorisch gevoel. Bij het aanbrengen laat dit product een zeer gepigmenteerde film achter met een super metallic glans. Dermatologisch getest.

Pupa Glamourose Spring Collection 2020001 Glam Bronze

Adviesverkoopprijs: € 18,50

GLAMOUROSE VAMP! READY-TO-SHADOW Jumbo Eyeshadow Pencil Fast Application

Een revolutionaire eyeshadow: een compacte poeder in een potlood! Fluweelzachte textuur met het gevoel van een poeder: lichtgewicht, fijn en onmerkbaar. Zeer makkelijk in gebruik want in een handomdraai is deze oogmake-up aan te brengen en te mengen zonder het gebruik van een penseel. Klinische en oogheelkundig getest.Pupa Glamourose Spring Collection 2020011 Powdery NudePupa Glamourose Spring Collection 2020012 Terracotta

Adviesverkoopprijs: € 17,35

GLAMOUROSE PETALIPS Impalpable Matt Lipstick

Een onverwachtse textuur omhult de lippen en geeft de comfort van een balm en de dekking van een matte lipstick. Lichtgewicht en daardoor onmerkbaar voor sensuele en zachte lippen. Dermatologisch getest.

Pupa Glamourose Spring Collection 2020001 Pink SeductionPupa Glamourose Spring Collection 2020

002 RosewoodPupa Glamourose Spring Collection 2020

003 Tempting Red

Adviesverkoopprijs: € 17,50

GLAMOUROSE AT FIRST BLUSH Cream – Powder Blush

Verfijnde cream blush die bij het aanbrengen op de wangen verandert in een poeder. Smelt op de huid en geeft een prachtige natuurlijke kleur. Zorgt ervoor dat de wangen “blozen” met een lichtgewicht en stralende kleur! Dermatologisch getest.

Pupa Glamourose Spring Collection 202001 Desert Rose

Adviesverkoopprijs: € 16,95

GLAMOUROSE MAKE-UP FIXER Make-up Fixing Spray – Face

Ultra fijne textuur op waterbasis die de gezichtsmake-up fixeert met een onzichtbare film. Gemakkelijk in gebruik. Klinisch en oogheelkundig getest.

Pupa Glamourose Spring Collection 2020

Adviesverkoopprijs: 19,95

GLAMOUROSE LASTING COLOR GEL Glass Effect Nail Polish

Ultragelakte afwerking met “glaseffect”. Rijk aan pigmenten voor een rijk kleurresultaat en een mooi gevuld effect.

Pupa Glamourose Spring Collection 2020

189 Powdery Nude

Pupa Glamourose Spring Collection 2020

190 Karkadè

Adviesverkoopprijs: € 7,95

Make-Up Look

Pupa Glamourose Spring Collection 2020

Ik houd van zacht roze kleuren, het past goed bij mijn huidskleur. Op mijn lippen kies ik altijd voor een kleur met een vleugje roze er in. De kleur Pink Seduction is perfect, de dekking is matte, maar op de foto heb ik eerst een lipbalm gebruikt, vandaar de lichte glans. De Desert Rose blush geeft een hele natuurlijk kleur en blijft mooi zitten. En dan de metallic eyeshadow! Deze heeft mij blij verrast, zo mooi. Ik heb de kleur met een vochtig kwastje aangebracht, zo wordt de kleur nog intenser! Uiteraard heb ik op mijn wimpers ook een mascara van Pupa gebruikt, de Pupa Vamp! Mascara Explosive Lashes, mijn nieuwe favoriet voor lange en volle wimpers. Ik eindig met de fijne make-up fixer.

De Pupa Glamourose Spring Collection 2020 is beschikbaar vanaf maart 2020 op www.pupa.nl.

XO Frieda 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *