CATRICE update lente zomer 2020

Vorige maand had ik een heerlijke Christmas Brunch bij MaMaKelly in Amsterdam waar de lente/zomer update werd gepresenteerd van de mooie budgetmerken Essence en CATRICE.

CATRICE update lente zomer 2020

CATRICE update lente zomer 2020

Misschien heb je de unboxing al gezien op mijn Instagram Stories maar de goodiebag die we mee naar huis kregen was mega! Allemaal fantastische producten. Vandaag neem ik alleen de lente/zomer update van CATRICE met je door, die van Essence zal snel volgen.

Dit is wat je binnenkort aan nieuwe producten kunt verwachten. Diversiteit in kleur en trends, luxe formules en innovatieve beautyproducten met hoogwaardige ingrediënten – de CATRICE update voor de lente/zomer 2020 biedt het allemaal.

CATRICE update lente zomer 2020

CATRICE update lente zomer 2020

CATRICE verovert vier grote trendwerelden:

  • CLEAN & SIMPLE staat voor pure producten die slechts een paar natuurlijke ingrediënten nodig hebben om een formidabele prestatie te leveren. Zonder enig compromis.
  • Om de unieke schoonheid van elk individu te onderstrepen, vertrouwt CATRICE dit aankomende seizoen op INSTANT NATURAL PERFECTION & INGREDIENTS en presenteert producten die iedere beautylover helpen haar sterke kanten op een natuurlijke wijze te onderstrepen.
  • STRONG PERFORMANCE biedt producten die elke uitdaging aan kunnen en in elke situatie overtuigen met een onverslaanbare duurzaamheid en grote doeltreffendheid.
  • CATRICE biedt daarnaast een selectie van SURPRISE EFFECTS & COLOURS & FINISHES voor diegenen die houden van beautynieuwtjes met verrassende effecten. 
CLEAN & SIMPLE

De trend die is ontstaan in Amerika, staat voor “schone” of minder ingrediënten in cosmetische producten. Dit houdt ook in dat zorgwekkende en dierlijke ingrediënten, evenals dierproeven, zijn uitgesloten. Hoe minder er in zit, hoe beter. Producten die “Clean & Simple” zijn, hebben een heldere INCI lijst met geselecteerde grondstoffen, zijn vrij van microplastic deeltjes en zijn geschikt voor elk huidtype. En het beste van alles: ze leveren een krachtige prestatie, ondanks het feit dat ze tot de essentie zijn teruggebracht. Een slimme en ook spannende trend, die zowel goed is voor de huid als voor het milieu.CATRICE Clean Beauty

CATRICE Clean Beauty

 

INSTANT NATURAL PERFECTION & INGREDIENTS

Natuurlijke schoonheid van binnen en van buiten, dat is het beauty credo van nu. Tenslotte straalt onze inner beauty ook uit naar buiten – een overdaad aan makeup is niet nodig. Met de juiste beautyhulpjes kunnen we onze individuele schoonheid op een natuurlijke manier accentueren, zonder dat het opvalt dat we make-up dragen. Voor Instant Natural Perfection.

INSTANT NATURAL PERFECTION & INGREDIENTS

 

STRONG PERFORMANCE

Sterke vrouwen willen authentieke cosmeticaproducten die snel en eenvoudig in gebruik zijn, bijzondere resultaten geven en hun look zo lang mogelijk mooi houden. In het kort: producten waar we in elke situatie op kunnen vertrouwen. Of het nu een vergadering is of een date, we willen dat onze styling snel, ongecompliceerd en langhoudend is. Steeds meer texturen zijn verrijkt met ingrediënten die de prestaties en het effect versterken en het product duurzaam en voedend maken. Ze weerstaan invloeden van buitenaf of drogen sneller dan ooit tevoren. Dit maakt het leven niet alleen maar mooier, maar ook makkelijker.

CATRICE STRONG PERFORMANCE

CATRICE STRONG PERFORMANCE

SURPRISE EFFECTS & COLOURS & FINISHES

Of het nu tintelende glosses zijn, oogschaduw met luxe pigmentatie of verwennende verzorging met het trendy ingrediënt hennepolie – producten met verrassingselementen veroveren de beautyschappen. Waarom? Omdat ze voor variatie in je dagelijkse make-up routine zorgen en je verzekeren van veel joie de vivre.

SURPRISE EFFECTS & COLOURS & FINISHES

 

SURPRISE EFFECTS & COLOURS & FINISHES

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *