De leukste kraamcadeaus voor iedere baby

By Frieda maandag, januari 6, 2020 0 , Permalink 0

Mijn laatste kraamtijd is alweer meer dan 9 jaar geleden, ik weet nog wel dat ik er altijd enorm van genoot. Achteraf had ik misschien liever een kraamfeest gegeven, want uiteindelijk wordt alle kraamvisite een beetje ‘too much’ en wil je gewoon lekker met je eigen gezinnetje zijn.

Kraamcadeaus

Het mooiste cadeau na 9 maanden is natuurlijk je allerliefste baby, maar hoe je je kraamtijd ook viert, cadeautjes krijgen hoort erbij. Wanneer jezelf op kraambezoek gaat wil je het liefst een origineel kraamcadeau geven. Wat ik altijd heel leuk vond om te krijgen was een gepersonaliseerd cadeau. Ik geef je wat leuke inspiratie uit de fijne webshop van kraam-cadeau.nl, hier heb je volop keuze uit cadeaus die je kunt personaliseren. Bij elk product staat precies beschreven wat de mogelijkheden zijn. Het bedrukken en borduren doen zij full-colour in eigen studio.

Daarnaast kan je ieder cadeau nog persoonlijker maken door tijdens het afrekenen een persoonlijk bericht op een kaartje te laten drukken.

Geboortestoeltje met naam

kraam-cadeau

Ik begin direct met de allerleukste, een geboortestoel. Mijn kinderen hebben ook heel lang op zulke stoeltjes gezeten, zo handig. Dit houtenstoeltje kan je full-colour laten bedrukken met teksten, foto’s en logo’s.

Kraamcadeau koffertje Happy Horse

kraam-cadeau

Hoe leuk is dit pakket? Het bestaat uit een koffertje met naam of afbeelding, babymuts, rompertje en een Happy Horse knuffel. De knuffel wordt geborduurd en het rompertje bedrukt.

Kraamcadeau pakket Stone Green

kraam-cadeauWanneer je een cadeau geeft met meerdere personen kan je voor een wat groter pakket kiezen. Dit kraamcadeau bevat namelijk een badcape, badjas, slabbetje en knuffel, die je allemaal kunt laten bedrukken. 

Ook is het mogelijk om zelf een pakket samen te laten stellen met alle artikelen die jij graag zou willen geven. 

Ideaal toch? Ik vind het zelf altijd wel een dingetje om een leuk kraamcadeau uit te zoeken, omdat het vaak zo standaard is. Daarbij, laten wij eerlijk wezen als moeders onder elkaar, heel veel kraamcadeaus die ik toen heb gekregen hebben mijn kinderen niet eens gedragen of in hun handen gehad. Deze gepersonaliseerde cadeaus vond ik altijd leuk, sterker nog, dat zijn de enige cadeaus die ik heb bewaard.

XO Frieda

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *