FILORGA NCEF-REVERSE EYES

By Frieda zaterdag, december 28, 2019 0 , , , Permalink 0

Van mijn lieve blogvriendinnen had ik al een paar keer zeer positieve berichten gehoord over het merk Filorga. Ik had daar zelf nog helemaal geen ervaring mee en was blij verrast dat ik de Filorga NCEF Reverse Eyes mocht testen.

Filorga houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van injectables die wereldwijd door de meest vooraanstaande cosmetische artsen, dermatologen en plastisch chirurgen worden gebruikt. Om hun expertise op het gebied van cosmetische geneeskunde in dienst te stellen van een groter publiek, hebben zij een serie revolutionaire verzorgingsproducten ontwikkeld die huidveroudering tegengaan.

NCEF Reverse Eyes

FILORGA NCEF-REVERSE EYES

Omdat de huid rondom je ogen dunner en gevoeliger is, zie je hier ook als eerste de huidveroudering. Onder je ogen bevinden zich geen talgkliertjes, dat is ook de reden dat de huid rondom je ogen vaak droger is, waardoor fijne lijntjes meer opvallen.

De geconcentreerde oogcrème NCEF Reverse Eyes is verrijkt met een cocktail van maar liefst 5 krachtige en actieve ingrediënten. Allemaal om tekenen van veroudering tegen te gaan en de oogcontour te corrigeren.

  • Hyaluronzuur, dit magische ingrediënt voorziet de huid van vocht, beschermt tegen vrije radicalen en vervaagt fijne lijntjes en rimpels.
  • Collageen, bevordert de huidelasticiteit van je huid waardoor het voller en stralender wordt.
  • Aescine, een extract uit paardenkastanjes bomvol antioxidanten dat de aderwanden versterkt waardoor de circulatie beter loopt.
  • Vitamine C, vervaagt oppervlakkige pigmentvlekken en verbetert het natuurlijke genezingsproces.
  • Cafeïne, een antioxidant dat vocht ophoping beperkt, zeg maar dag tegen je wallen.

Conclusie

De licht roze crème zit in een luxe ogend potje van 15ml. Doordat de crème heel licht is, bijna een soort gel, wordt het snel in de huid opgenomen. Filorga belooft met deze alleskunner al met 7 dagen resultaat te geven. Doordat het een soort gel is, heeft het een verkoelend effect op de huid dat direct een frisse blik geeft. De huid rondom mijn ogen is heel goed gehydrateerd, oogt voller, waardoor mijn fijne lijntjes gladder lijken. Benieuwd wat het op de lange termijn zal doen.

Filorga NCEF Reverse Eyes is te koop bij ICI PARIS XL voor € 72,37.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *