Pixi Vitamin C Collection

Voor veel voorkomende huidaandoeningen wordt Vitamine C aanbevolen als behandeling. Deze krachtige anti-oxidant neutraliseert vrije radicalen en helpt beschadigde huidcellen te herstellen.  

Wanneer vitamine C plaatselijk wordt gebruikt, wordt de huid ertoe aangezet zichzelf te genezen door de productie van collageen en elastine te versnellen. Collageen en elastine zijn beide eiwitvezels die je huid stevig houden.

Nog een fijne eigenschap van Vitamine C is dat het de melanineproductie van je huid remt, wat de oorzaak is van huidverkleuring zoals donkere vlekken en hyperpigmentatie.

 

Pixi Vitamin C

Pixi Vitamin C Collection

Laatst had ik het over de Pixi Glow Collection voor een gezonde glow dankzij exfoliërende zuren, vandaag gaat het over de nieuwe Pixi Vitamin C Collection. 

Fan

Pixi Vitamin C Collection

Ik ben een Pixi fan, en ook deze collectie stelt niet teleur. Deze power skintreats kwamen over de post in een leuke gepersonaliseerde pot met mijn naam er op, waar ik ze allemaal in kan bewaren. Handig voor in de badkamer. De producten ruiken heerlijk fris, naar citroen en oranje bloesem. Mijn huid is in balans en de producten zijn allemaal heel fijn in gebruik. 

Pixi Vitamin C CollectionAlle toners van Pixi zijn top, de Vitamin-C Tonic is ook zo’n fijne toner. Deze verfrissende toner verhelderd de teint en verwijderd dode huidcellen voor een gladde en egale huid.

Pixi Vitamin C CollectionHet Pixi Vitamin C Serum zit vol met antioxidanten en ferulinezuur dat de huid een flinke boost geeft. Het gaat vroegtijdige veroudering tegen, hersteld zonschade en verhoogt de collageenproductie.

Pixi Vitamin C CollectionDe Vitamin-C Juice Cleanser is een waterige gezichtsreiniger die je niet hoeft af te spoelen. Verwijderd op milde wijze onzuiverheden en zorgt voor een stralende teint. 

Pixi Vitamin C CollectionDe Vitamin-C Caviar Balm is ideaal voor het slapen gaan. Het is een masker dat je de gehele nacht zijn werk laat doen, voor een intensieve hydratatie en een gezonde collageen synthese.

Pixi Vitamin C CollectionDe Vitamin-C Lotion is een lichtgewicht dat snel intrekt. Het hydrateerd de huid en beschermd tegen schade veroorzaakt door externe stressfactoren.

Pixi Beauty is o.a. te koop bij Cosmania.nl

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *