Hannah Touch of Colour

Hannah is één van mijn favoriete merken, de Touch of Silk (een primer met een basis van vitamine A, C, E en siliconenolie) gebruik ik bijna dagelijks als primer en het Asolution Serum (een intensief huidverbeterende kracht van Retinol zonder irritaties) als nachtcrème. 

De Touch-familie van Hannah is meerdere keren in de Beauty prijzen gevallen. Zo heeft de Touch of Silk de Beauty Press Innovation Award gewonnen, de persprijs voor het meest innoverende product dat op de vakbeurs Beauty Trade special gelanceerd wordt. De Brilliant Touch heeft de Beauty Astir & Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté Award gewonnen. Na dit succes voegt Hannah een nieuw kleurrijk product toe aan de Touch-familie, de Touch of Colour.  

Hannah Touch of Colour.

Nu de herfst weer bijna op de stoep staat zorgt Hannah er voor dat je je zomerse bruine gloed kunt blijven behouden. Met de Touch of Colour geef je je huid een subtiel kleurtje en een stralende egale teint het hele jaar door.

Dankzij het key ingrediënt Ronaflair Flawless krijg je bij het aanbrengen direct een flawless teint. Ronaflair Flawless is een mix van hoogwaardige pigmentpoeders die direct matterend, en kleurcorrigerend werken op de huid. Voor een gladde en egale huidstructuur is kiezelzuur (silica) toegevoegd, een belangrijk natuurlijk element dat zweet en oliën absorbeert en het bindweefsel stimuleert tot aanmaak van huideigen elastine en collageen.

Net als de Touch of Silk bevat de Touch of Colour siliconenolie, een effectieve werkstof voor het behouden van de juiste vochtbalans in de huid, zonder de huid af te sluiten. Siliconenolie wordt ook vaak ingezet om littekens beter en mooier te laten genezen, ook is het in staat littekenweefsel te verzachten en voelbaar gladder te maken. In de Touch of Colour zorgt de siliconenolie ervoor dat kleine oneffenheden direct worden opgevuld en dat de huid egaal en gematteerd blijft, zonder enig vetspoortje. 

Hannah Touch of Colour

De geavanceerde formule bevat een mix van rijke kleurpigmenten die voor iedere huid geschikt zijn en zich aanpassen aan vele huidtinten.

Conclusie.Hannah Touch of Colour

Ik ben gek op de sun-kissed look en dat is precies wat de Touch of Colour geeft aan je huid. Het mooie van de Touch of Colour is, is dat het eigenlijk geen make-up is maar je huid wel een mooie egale zomerse gloed geeft. Het geeft een subtiel bronzing effect, terwijl je huid de hele dag mooi mat blijft. De Touch of Colour voelt aan zoals elke primer op siliconenbasis, ik vind dat silky poederachtige gevoel fijn en het geeft mijn huid die matte uitstraling die ik zo graag wil met mijn gecombineerde huid. Het vult fijne lijntjes op en verminderd optisch rimpels, het is een finishing touch product dat je als laatste stap gebruikt tijdens je huidverbeteringsroutine. 

De Touch of Colour en alle andere Hannah producten zijn verkrijgbaar via Hannah.nl en bij de erkende Hannah huidcoaches. Prijs van de Hannah Touch of Colour is € 59,90 (30ml).

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *