Opgemaakt juli 2016

By Frieda donderdag, augustus 4, 2016 0 , , , , Permalink 6

Vandaag laat ik je weer zien welke beautyproducten er allemaal zijn opgegaan afgelopen maand. Dit keer heb ik besloten om ook mijn lege vitaminepotten te laten zien omdat schoonheid tenslotte ook van binnenuit komt. Dit keer zal ik bij ieder product vermelden of ik het nog een keer zal kopen of niet. 

Opgemaakt aan beautyproducten in juli 2016.

Opgemaakt Beautyproducten

  1. Iets wat ik dagelijks gebruik (ja ook op schoon gewassen haren) is droogshampoo. Dit keer heb ik 2 limited editions van mijn favoriete merk Batiste opgemaakt. Eden & Bloom ruiken heerlijk en zijn tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf 18 juli t/m 14 augustus en online te koop bij Douglas.nl. Nog een keer kopen? JA.
  2. Neutral reinigingsdoekjes voor het gezicht zijn heel mild en daarom ook geschikt voor de gevoelige huid. Bevat 0% parfum, 0% kleurstof en 0% parabenen. Ik heb ook de Neutral Facewash in gebruik op het moment. Nog een keer kopen? JA. 
  3. Venus is het huismerk van Douglas en heeft verschillende zeer betaalbare maskers. Het anti-spot masker reinigt de huid van onzuiverheden en laat een zachte schone huid achter. Erg fijn maar ik houd het voorlopig liever bij sheetmasks. Venus gezichtsmaskers zijn alleen te koop bij Douglas.nl. Nog een keer kopen? NEE. 
  4. Ik ben een groot fan van het merk Starskin, hun sheetmasks zijn fantastisch. Deze detoxing Kelp Cleansing Foam maakt je huid brandschoon en is rijk aan mineralen en vitamines. Starskin is te koop bij Douglas.nl. Nog een keer kopen? JA.
  5. Deze mattifying primer van Cover FX is geweldig. Dit product heeft extra benefits want het bevat salicylzuur wat inhoud dat het je huid ook exfolieert gedurende de dag. Te koop bij Beautybay.com. Nog een keer kopen? JA.
  6. Schoonheid van binnenuit is ook belangrijk en Chlorella is een super krachtige ontgifter voor het reinigen van mijn darmen en voor meer weerstand en energie. Bloem Vital Green Chlorella is te koop bij Holland & Barrett en Drogisterij.net. Bonusan Chlorella is te koop bij Drogisterij.net. Nog een keer kopen? JA.
  7. Sunday Riley heeft meerdere producten die ik graag nog wil proberen. Ik ben gek op nachtverzorging en deze sleeping oil van Sunday Riley is heerlijk. Dit luxe merk is populair bij bekende make-up artiesten en helaas niet goedkoop. Sunday Riley Luna Sleeping Night Oil is verkrijgbaar bij spacenk.com. Nog een keer kopen? NEE (puur omdat ik nu de andere producten van Sunday Riley wil proberen).
  8. Ook dit is een fijne nachtverzorging, speciaal voor de (zeer) gevoelige huid. Bevat uitsluitend milde bestanddelen en geen parfum of andere irriterende ingrediënten. Biodermal Nachtcrème (zeer) gevoelige huid is te koop bij Bol.com. Nog een keer kopen? JA.

Dat waren mijn beautyproducten die ik heb opgemaakt in de maand juli.

Zitten er producten bij die jij ook gebruikt? Let me know XO.

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *