Venus Perfect Face Care Maskers

Venus Perfect Skin Care is het huismerk van Douglas en heel erg betaalbaar. Ik kwam dit merk voor het eerst tegen toen ik bij Douglas online ging shoppen voor gezichtsmaskers. Venus heeft 7 verschillende maskers waar ik er 4 van heb getest. De maskers zitten in kleine sachets met een inhoud van 10ml, meer dan genoeg voor 1x gebruik.  

Venus Maskers.

Venus anti spot mask

Het eerste masker wat ik heb geprobeerd is het anti-spot masker. Dit masker is een dikke crème en speciaal geschikt voor de gemengde huid. Het masker reinigt de huid van onzuiverheden, heeft antioxiderende eigenschappen, bevat vitamine C en droogt de huid niet uit maar hydrateert daar waar nodig. 

Masseer het masker licht in tijdens het aanbrengen en laat het vervolgens 10 to 15 minuten zitten. Afspoelen met lauwwarm water. Gebruik 1 tot 2x per week.

Venus moisturizing maskDit hydraterende masker is een soort gel dat je huid verfrist en vocht geeft. Het masker bevat olijfolie en roodalgen dat regenererend werkt op de huid.

Het masker trekt voor een groot gedeelte in je huid. Laat het 5 tot 10 minuten zitten en verwijder het overgebleven masker met een reinigingsdoekje. Gebruik 2 tot 3x per week.  

Venus purifying mask

Dit masker zuivert de huid, verwijdert overtollig talg en geeft een stralende teint. Ook de structuur van dit masker is een soort dikke crème. 

Laat dit masker 5 tot 10 minuten inwerken en spoel het daarna af met lauwwarm water. Gebruik 2 tot 3x per week. 

Venus omega3 lift firming mask

Als laatste een firming lift masker dat je huid verstevigt en fijne lijntjes tegen gaat.

Ook dit masker is een crème wat je eventueel de hele nacht kan laten zitten. Wanneer je het gewoon als een masker gebruikt laat het dan 10 minuten zitten en verwijder het overtollige masker met een reinigingsdoekje.  

Conclusie.

Natuurlijk halen deze maskers het niet bij mijn favoriete sheet maskers maar voor de prijs, de één is € 0,95 en de ander € 1,25, kan je weinig negatiefs zeggen en zijn het gewoon fijne maskertjes. Ze maken je gezicht heerlijk schoon en laten een zachte verzorgde huid achter. De kleine sachets zijn ideaal om mee te nemen op reis.  

Venus gezichtsmaskers zijn alleen te koop bij Douglas.nl

Heb jij deze budget maskers al eens geprobeerd? Let me know. XO.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *