Batiste Droogshampoo Limited Editions Eden & Bloom

Toen ik de twee nieuwe droogshampoo’s van Batiste probeerde wist ik ook meteen weer waarom dit merk voor mij met stip op nummer 1 staat wat betreft droogshampoo’s! Ze geven mijn haar lekker veel body, ontvetten mijn haar, geven mijn haar die mooie matte blonde kleur en de geur van Batiste is heerlijk fris en bloemig. Het is terecht de nummer 1 droogshampoo in de UK. 

Batiste Droogshampoo Limited Editions Eden & Bloom.

Voor alle vrouwen die gek zijn op bloemen en vintage heeft Batiste deze zomer 2 Limited Editions, Eden & Bloom. Beide hebben een inhoud van 200ml.

Batiste droogshampoo Eden.

Batiste Eden 200ml (Limited Edition)

Batiste Eden is girly en edgy met een heerlijke zoete geur van meloen en kamperfoelie, deze droogshampoo heeft een vrolijk bloemen design. 

Batiste droogshampoo Bloom.

Batiste droogshampoo Bloom

Batiste droogshampoo Bloom heeft een exotische bloemengeur van Calypso Orchid en Freesia dat je de hele dag in je haren blijft ruiken. Het bloemen design van Bloom is wat donkerder en meer vintage.

Conclusie.

Droogshampoo is voor mij een soort verslaving geworden, ik gebruik het zelfs op schoon gewassen haren om mijn haren body te geven. Droogshampoo is natuurlijk geschikt voor iedere haarkleur maar ik vind het mijn blonde haren altijd zo mooi helder en mat maken. Ik borstel het daarom ook niet uit, ik spray, ga even met mijn vingers door mijn haren en that’s it, fris haar met volume. Qua werking hebben ze wat mij betreft geen verschil maar ik vind de geur van Bloom een klein tikje lekkerder en is wat sterker van geur dan Eden. 

Batiste Eden & Bloom zijn tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf 18 juli t/m 14 augustus en nu al online te koop bij Douglas.nl voor € 4,50 (200ml) zolang de voorraad strekt. Op = Op!

Gebruik jij droogshampoo? Let me know XO.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *