Wat is een facelift? 4 dingen die je moet weten

Jaarlijks worden er meer dan 130.000 facelift-procedures bij patiënten uitgevoerd. De populariteit van deze procedure neemt elk jaar toe naarmate meer mensen zich bewust worden van hun ouder wordende uiterlijk. Dankzij ontwikkelingen in procedures zijn er talloze mogelijkheden, waardoor patiënten de mogelijkheid hebben om samen met hun plastisch chirurg hun behandeling af te stemmen op hun behoeften.

Dus, wat is een facelift en hoe verschilt het van een mini- of niet-chirurgische facelift?

1. Wat is een facelift?
Facelift-chirurgie richt zich op de onderste helft van uw gezicht. Het helpt mensen er jonger uit te zien door de losse huid strakker te maken, vet onder de huid te verplaatsen, rimpels glad te strijken en weefsel aan te spannen. Een facelift omvat geen oog- of wenkbrauwlift, maar deze ingrepen zouden gelijktijdig met een facelift kunnen worden uitgevoerd.

2. Hoeveel kost een facelift?
De gemiddelde kosten van een facelift kunnen variëren op basis van verschillende factoren. Waar in het land u de procedure laat uitvoeren, is een belangrijke factor. Plaatsen als New York, Californië en Florida behoren tot de duurste.

Andere factoren zijn de ervaring en reputatie van de chirurg en de uitgebreidheid van de procedure. Het loont om te investeren in kwaliteit om ervoor te zorgen dat u de gewenste resultaten behaalt. De kosten van uw facelift omvatten het ziekenhuistarief, de kosten van het operatiecentrum, de anesthesie, de herstelkosten en alle gerelateerde kosten. Verwacht ongeveer $ 10.000 te betalen voor uw facelift.

3. Wat is een mini-facelift?
Als u niet zeker weet of u klaar bent voor een volledige facelift, kan het helpen om met de beste neuscorrectie chirurg te praten. Zij kunnen met u praten over de mogelijkheid van een mini facelift. Deze minder ingrijpende procedure is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar kleine veranderingen waardoor ze er jonger uit zullen zien zonder ingrijpende veranderingen.

Een mini-facelift zal de aanwezigheid van wangen helpen verminderen en het bovenste nekgebied strakker maken. Dit betekent dat de operatie niet zo invasief is en een snellere genezingstijd kan hebben.

4. Wat is een niet-chirurgische facelift?
Als een minimaal invasieve procedure aantrekkelijker klinkt, dan kan een niet-chirurgische facelift de juiste keuze zijn. Er is geen nachtelijke ziekenhuisopname, algemene anesthesie of grote incisies. In plaats daarvan zal uw plastisch chirurg een op maat ontworpen plan maken om uw primaire zorgen weg te nemen.

Uw niet-chirurgische facelift kan fillers, botox, vetinjecties en huidbehandelingen omvatten. Met een combinatie van behandelingen kunt u ingevallen wangen, een slappe huid, fijne lijntjes, diepe plooien, grote poriën, littekens en dunne lippen aanpakken.

De effecten van een niet-chirurgische behandeling zijn misschien niet zo dramatisch als een volledige of mini-facelift. Ze gaan ook niet lang mee, waardoor u moet terugkeren voor een doorlopende behandeling om de effecten te behouden.

Plan uw facelift vandaag nog
Je vraagt ​​niet langer, wat is een facelift? De beste oplossing is om een ​​ervaren plastisch chirurg te bezoeken die u kan adviseren over de beste behandelingskuur. Voor de beste resultaten heeft u een plan op maat nodig om uw probleemgebieden aan te pakken, rekening houdend met uw budget en inzet voor de benodigde genezingstijd.

Bekijk onze andere artikelen voor meer informatie over facelifts en andere veelvoorkomende procedures voor plastische chirurgie.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *