L’Oréal Paris Infallible Matte Max

De trend van de matte lippen gaat gelukkig nog even door want ik ben er gek. Ik vind het zo mooi en gelukkig komen er steeds meer matte lipsticks op de markt die je lippen niet uitdrogen. Dat vond ik namelijk in het begin zo jammer, een giga mooie matte kleur op je lippen maar dat droge gevoel kon ik maar niet aan wennen. Dat gevoel is wel goed op te lossen door eerst een verzorgende balsem op  je lippen aan te brengen, maar nog beter is het natuurlijk wanneer de matte lipstick meteen comfortabel aanvoelt. 

Infallible Matte Max.

L’Oréal Paris Infallible Matte Max

Dat een goede matte lipstick niet duur hoeft te zijn bewijst L’Oréal Paris met de nieuwe Infallible Matte Max lip pennen. Eigenlijk zijn het geen lipsticks maar meer gekleurde poeders die zijdezacht aanvoelen op je lippen door de micro-oliën die in het matterende poeder zit.

De kleur die je aan de buitenkant van de pen ziet komt goed overéén met de daadwerkelijke kleur. Deze poederachtige lipsticks zijn er in 6 verschillende kleuren waarvan ik er 2 heb getest. 

L’Oréal Paris Infallible Matte Max Virgin.

L’Oréal Paris Infallible Matte Max

Deze zacht roze kleur 002 heet “Virgin” (in sommige landen ook wel “Like a Virgin” genoemd) en is de kleur die mij direct het meeste aansprak van alle kleuren. 

 

L’Oréal Paris Infallible Matte Virgin

Het poederachtige pigment zit in de dop. 

L’Oréal Paris Infallible Matte Virgin

Een heel natuurlijke zachte kleur.

L’Oréal Paris Infallible Matte Max Oops I Pink It Again.

L’Oréal Paris Infallible Matte Max

De kleur 004 heeft een leuke naam “Oops I Pink It Again”. De kleur is een wat fellere kleur roze. 

L’Oréal Infallible Oops I Pink It Again

Ook dit vind ik een erg mooi kleurtje en valt wat meer op. 

L’Oréal Paris Infallible Matte Max

Wat opvalt is dat de lipstick zo licht is dat het voelt alsof je niets op je lippen hebt. 

Conclusie. 

Ik vind de soft finish die deze lipsticks geven zo mooi. De lipsticks zijn goed gepigmenteerd maar dan met een fluweelachtig effect. De kleur blijft lang zitten en geeft niet af. Ook voelen mijn lippen de hele dag zacht aan en heb ik geen last van droge of trekkerige lippen. De applicator werkt fijn en met deze kleuren kan je heel mooi de kleur net over je lippenlijn aanbrengen voor vollere lippen. Het effect blijft heel natuurlijk. 

Met deze pennen kan je ook met 2 verschillende kleuren werken voor bijvoorbeeld een ombré lip, gebruik dan de lichtste kleur in het midden van je lippen om zo vollere lippen te creëren.

Volgens L’Oréal blijft de kleur mooi tot 8 uur. Laten we zeggen dat dit ongeveer 4 uur is maar de kleur vervaagt wel heel natuurlijk. 

L’Oréal Paris Infallible Matte Max is te koop bij Bol.com voor € 9,49.

Wat vind jij van deze bijzondere matte lipstick? Let me know XO.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *