Mijn 3 Favoriete Revlon Haarproducten

Ik ben een brunette en dan is het best een kunst om een mooie helder blonde haarkleur te krijgen en tegelijk je haren gezond te houden. Iedere maand ga ik trouw naar de kapper om het weer opnieuw te verven want dat ga ik zeker niet zelf doen thuis. Mijn kapper blondeert mijn haren met een professionele lijn van Revlon en nu tegenwoordig ook met een professionele lijn van Schwarzkopf, deze zijn beide redelijk zacht voor het haar. So far so good!

Maar het is natuurlijk ook erg belangrijk om je haar thuis goed te blijven verzorgen, zeker als je het chemisch hebt behandeld. Ik heb veel haarproducten van verschillende merken, maar ik heb 3 haarproducten van Revlon die ideaal zijn om mijn blonde haren mooi helder te houden en het te verzorgen.  

Mijn 3 Favoriete Revlon Haarproducten.

Revlon Haarproducten

Van links naar rechts: Revlon Nutri Color Creme, Revlon 45 Days Total Color Care Shampoo en Revlon Uniq One Hair Treatment.

Revlon Nutri Color Creme.

Revlon Nutri Color Creme

Over dit fantastische product heb ik al eens een review geschreven, deze color creme is in 15 verschillende kleuren te krijgen. Het frist je haarkleur op en tegelijkertijd verzorgt en hydrateert het je haar. Ik gebruik de kleur 1002 White Platinum, deze is speciaal voor licht gekleurd/geblondeerd haar. Hier zit een paars wonderspul in dat een eventuele gele gloed al na 3 minuten uit mijn haar haalt zodat mijn blonde kleur weer helder is. Het bolletje bevat een inhoud van 250ml dat goed is voor 10-15 behandelingen. 

Revlon Nutri Color Creme is te koop bij Haarshop.nl voor € 10,19 (250ml) 16% korting. 

Revlon 45 Days Total Color Care Shampoo.

Revlon 45 Days Total Color Care

Deze sulfaatvrije shampoo heb je al wel eens voorbij zien komen in een opgemaakt blogpost, het is een shampoo en conditioner in één en is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, 2 voor blond haar, 2 voor bruin/zwart haar en 2 voor rood haar. Ik heb er uiteraard eentje voor blond haar. Deze shampoo zorgt er voor dat je kleur niet gaat vervagen tijdens het wassen en verbetert juist je haarkleur. De conditioner in deze shampoo voedt en hydrateert je haar.

Revlon 45 Days Total Color Care is te koop bij Haarshop.nl voor € 7,95 (275ml) 21% korting.

Revlon Uniq One Hair Treatment.

Revlon Uniq One Hair Treatment.

Ook van dit fijne product heb ik al een keer een blogpost geschreven alleen nu heb ik hem in de nieuwste variant Lotus Flower. Deze haarbehandeling met maar liefst 10 verzorgende eigenschappen ruikt heerlijk naar lotusbloem. Het is een leave-in conditioner die je in je vochtige haar sprayt, ideaal voor droog en beschadigd haar. Het bevat UVA en UVB filter die je haarkleur beschermen in de zon.

Revlon Uniq One Hair Treatment Lotus Flower is te koop bij Bol.com voor € 16,90 (150ml).

Revlon Uniq One Hair Treatment (andere 2 varianten) zijn te koop bij Haarshop.nl € 11,95 (150ml) 21% korting.

Conclusie.

Revlon Professional

Mijn blonde haren blijven tot aan mijn nieuwe afspraak bij de kapper mooi helder van kleur. Ideaal dat ik mijn kleur thuis op deze manier kan opfrissen. Wanneer ik dit niet zou doen wordt de kleur bij de uitgroei snel wat geler omdat ik van nature zoveel warmte in mijn haar heb. Het mooie is dat alle 3 de Revlon producten zorgen voor een mooie kleur en tegelijkertijd heel lief zijn voor mijn haar door het optimaal te voeden en te hydrateren.

Wat vind jij van de Revlon Professional haarproducten? Let me know XO.   

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *