STARSKIN PRO introduceert Platinum Peel Mask Pack

Over STARSKIN heb ik al meerdere keren een blogpost gemaakt. De bio-cellulose maskers zijn super fijn, doordrenkt met serum die je huid een boost geven. Vanaf begin dit jaar is er een nieuw masker verkrijgbaar. STARSKIN® PRO introduceert een peelingbehandeling die de huid egaliseert, verheldert en evenwichtiger maakt in slechts 10 minuten.

STARSKIN PRO introduceert Platinum Peel Mask Pack

STARSKIN PRO Platinum Peel Mask Pack

Normaal gesproken zou je voor een kwalititeitspeeling een afspraak moeten maken bij een huidspecialist. Met de komst van het STARSKIN® PRO Platinum Peel Mask Pack is dat verleden tijd en bespaar je tijd en geld. Vanaf nu kun je namelijk gewoon thuis genieten van de zichtbare resultaten van een professionele peeling – zónder pijn of gedoe.

Hoe werkt het?STARSKIN PRO Platinum Peel Mask Pack
STARSKIN® PRO Platinum Peel Mask Pack is een professionele 2-stappen peelingbehandeling. De behandeling start met een speciaal peeling wattenstaafje gedrenkt in 10% leave-on amandelzuur, gevolgd door een krachtig folie sheetmasker verrijkt met een voedend boerenkoolblad-serum. Het foliemasker creëert een sauna-effect. Het warmt de huid zachtjes op en voorkomt dat actieve ingrediënten verdampen. Dit stimuleert het peelingproces en tegelijkertijd de absorptie van het verhelderende serum met Meteobrite®. 

 
Gebruiksaanwijzing
  • Reinig het gezicht en dep droog. Breek de tube open langs de stippellijn.
  • Haal het wattenstaafje met zorg langs je gezicht en nek. Vermijd het gebied rondom de ogen. Niet afspoelen.
  • Vouw het masker voorzichtig open. Breng eerst de onderste helft en dan de bovenste helft aan. Draag 10 minuten.
  • Gooi weg na gebruik.
  • Masseer het resterende serum zachtjes in de huid en laat ‘s nachts intrekken voor het beste resultaat.
Belangrijkste voordelen
  • Mandelic Acid biedt oppervlakkige dermal peeling door het oplossen van de lijmachtige structuur die huidcellen bindt om dode cellen af te breken en de celvernieuwing te versnellen en spectaculaire resultaten te leveren.
  • Versterkt de collageenproductie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.
  • Verlicht verkleuring en tekenen van hyperpigmentatie.
  • Helpt bij het reguleren van talgproductie, waardoor het een uitstekende keuze is om puistjes te verminderen en te voorkomen.

Het masker kan één keer per week gebruikt worden. De huid kan tijdelijk rood ogen door de actieve ingrediënten. Gebruik niet op een acnegevoelige/beschadigde huid of open wondjes. Voor een extreem (allergie) gevoelige huid is een plaatselijke huidtest aanbevolen.

Let op: dit product bevat een alphahydroxyzuur (AHA), dat je huid gevoeliger maakt voor UV-straling en de kans op zonnebrand verhoogt. Gebruik het masker daarom altijd in combinatie met een zonnebrandcrème en beperk blootstelling aan de zon, vanaf het moment dat je het masker gebruikt tot één week erna.

Conclusie.STARSKIN PRO Platinum Peel Mask Pack

Ik vond het masker fijn, net als eigenlijk alle STARSKIN maskers. Je krijgt er een mooie glow van en het achtergebleven product in het zakje is ideaal als verdere nachtverzorging. Het enige nadeel bij dit masker vond ik dat het niet heel goed op je huid blijft zitten. Je moet eigenlijk 10 minuten gaan liggen, iets wat met een bio-cellulose masker niet hoeft omdat dit als een tweede huid blijft zitten. 

STARSKIN is verkrijgbaar bij Douglas.nl, de Platinum Peel kost € 23,45.

Side note: alle STARSKIN formuleringen worden gemaakt in Korea en zijn vrij van parabenen, phthalates, minerale oliën, sulfaten en synthetische kleurstoffen. STARSKIN is PETA-gecertificeerd en test niet op dieren.

XO Frieda

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *