NYX Cosmic Metals Lip Cream

Laatst heb ik een artikel geschreven over de Metallic Lippen trend. Ook de NYX Cosmic Metals Lip Cream kwam toen aan bod, deze gebruik ik zelf graag en daarom schrijf ik er een aparte review over. 

NYX Cosmic Metals Lip Cream.NYX Metals Lip Cream

De NYX Cosmic Metals Lip Creams waren er al in 12 kleuren, maar zijn nu ook verkrijgbaar in 6 nieuwe nude tinten, van champagne goud en rosé tot aan diepbruin. Deze Lip Creams zijn heel romig en hebben allemaal een mooie metallic finish. Je kunt ze alleen gebruiken of over een lipstick heen voor meer glans.NYX Cosmic Metals NudeNYX Cosmic Metals Nude

Bovenste is de kleur Retro Harmony,  een nude kleur met een gouden shimmer. Onderste is de kleur Speed of Light, een rosé/goud kleur met een gouden shimmer. Deze laatste draag ik ook op de foto. 

Om alleen te dragen vind ik Speed of Light erg mooi (welke vrouw houd er nu niet van rosé/goud. Retro Harmony vind ik mooi over een andere kleur lipstick heen, om alleen te dragen is deze kleur voor mij te licht. 

Conclusie.

De finish van deze lip cream is iets wat ik nog niet had in mijn stash en is voor mij behoorlijk uniek. Deze metallic lip creams geven een volledige dekking en blijven de hele dag mooi op je lippen. Ze voelen aan als een lipgloss op je lippen en de formule is heel romig en dik.

Wat ik zo bijzonder vind is dat ze zo lang mooi blijven op je lippen, dat had ik niet verwacht. Het zijn geen liquid lipsticks die opdrogen dus ze geven wel een beetje af op bijvoorbeeld je koffiemok. Maar wanneer je de lip cream wilt verwijderen is dat nog best lastig. Het blijft aan je lippen plakken, hierdoor blijft het resultaat heel lang mooi, terwijl de formule niet plakkerig aanvoelt. 

Ik vind de metallic finish heel mooi. Ze geven je lippen een sexy glans en je lippen lijken hierdoor optisch voller. Omdat de Lip Creams zo goed blijven zitten lopen ze ook niet uit, dus het is niet nodig om eerst een lipliner te gebruiken. 

Naast de nude tinten zijn de NYX Lip Creams ook verkrijgbaar in de wat meer gewaagdere kleuren. Leuk voor een feestje of een avondje uit. 

De NYX Cosmic Metals Lip Cream zijn te koop bij Douglas.nl voor € 8,35. De kleur Speed of Light oogt op de Douglas website nogal oranje, maar deze is dus echt rosé/goud, mocht je daar over twijfelen.

XO, Frieda.

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *