Maybelline Vivid Matte Liquid

Nee ik was nog niet uitgepraat over matte lipsticks en kan het niet laten steeds weer nieuwe matte lipsticks uit te proberen. Dit keer matte lipsticks van het merk Maybelline, een vloeibare matte lipstick dat verkrijgbaar is in 10 verschillende kleuren. Ik heb er 2 getest.

Maybelline Vivid Matte Liquid.

Deze matte lipsticks van Maybelline voelen heel zacht aan op je lippen en dat gevoel blijft ook zo omdat ze niet opdrogen op je lippen. Ik heb een aantal matte liquid lipsticks die wel compleet opdrogen op je lippen, het voordeel daarvan is wel dat ze veel langer blijven zitten en niet afgeven. Het enige nadeel; je lippen voelen droog aan. Deze matte lipsticks zijn heel romig en comfortabel op je lippen. Omdat ze zo romig zijn is de finish niet super mat maar meer velvet. Ik vind dat velvet effect mooi maar wil je liever super matte lippen hap dan even in een tissue dan is het glansje weg. 

De lipsticks zijn sterk gepigmenteerd en geven heel kleur af. De verpakking is doorzichtig waardoor je direct de kleur ziet. 

Vivid Matte Liquid Rebel Red.

Vivid Matte Liquid Rebel Red

Rebel Red is de perfecte klassieke rode kleur.

Vivid Matte Liquid Rebel Red

Rebel Red.

Vivid Matte Liquid Nude Flush.

Vivid Matte Liquid Nude Flush

Nude Flush is de ideale kleur voor overdag. Heel natuurlijk en zacht van kleur.

Vivid Matte Liquid Nude Flush

Deze kleur had ik al laten zien op mijn Instagram account. 

Conclusie.

De kleuren zijn heel intens en de “matte” finish vind ik heel mooi. De romige lipsticks brengen gemakkelijk aan met de lange applicator en je lippen voelen gedurende de dag zacht aan. Je moet de kleur wel bijwerken gedurende de dag omdat de lipstick niet compleet opdroogt en daarom afgeeft. De kleur blijft er 3 tot 4 uurtjes mooi op zitten, daarna zal je je lippen weer moeten bijwerken.

Maybelline Vivid Matte Liquid Lipsticks zijn online te koop bij de voordeeldrogisterij.nl vanaf € 3,99. 

Wat is jouw favoriete matte lipstick? Let me know XO.

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *